Channel Girls' Generation | Streaming & English Subs

14:18:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Girls' Generation kembali dengan rancangan TV terbaru "Channel Girls' Generation". Rancangan ini memfokuskan mengenai kehidupan mereka dan juga fokus kepada setiap ahli Girls' Generation. Episod pertama dah pon mula ditayangkan pada 21 Julai 2015 yang lalu. So far tengok macam menarik rancangan ni. First time follow rancangan diorang ni hehe (sebelum ni tak berkesempatan nak follow. haha) Saya pon gedik-gedik nak jugak buat list, so senang nak update untuk korang yang nak tengok. Jangan risau, semua ada subtitle bahasa inggeris haha. Enjoy! [Please Click Here!


Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 01 - 21072015  
Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 02 - 28072015
Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 03 - 04082015
Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 04 - 11082015
Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 05 - 18082015
Channel Girls' Generation / Channel SNSD Episode 06 - 25082015


thanks to uploader : www.soshisubs.com

Channel Girls Generation Episodes | Channel Girls Generation Streaming | Channel Girls Generation English Subs Episodes | Channel Girls Generation Episodes Download | Channel Girls Generation Download | Channel Girls Generation Subtitles | Channel Girls Generation Moments | Girls Generation TV Show Download English Subs

0 comments: