• #Segmen | Giveaway Duit Raya Dari BBL



    < Klik gambar untuk join >

    Assalamualaikum & hello there,


    Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

    Hadiah duit raya

    Duit raya RM20 
    untuk 1 orang pemenang

    Duit raya RM10 
    untuk 3 orang pemenang

    Duit raya RM5 
    untuk 5 orang pemenang

    Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

    1. Add BBL di

    Follow blog

    LIKE fan page

    Add Google+

    Add Twitter

    Add  Instagram

    2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

    3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


    Cara nak paste code dalam entri


    4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

    Tu saja. Senang sangat kan.

    Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

    Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

    BBL ~ Cepat submit link URL korang
    o\( ̄ρ ̄)/o

    Sekian terima kasih & selamat hari raya

  • You might also like

    8 comments:

    1. Salam Ramadhan,
      terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

      Dah update senarai peserta giveaway,
      boleh rujuk entri ini ya
      http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

      ReplyDelete
    2. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

      ReplyDelete
    3. Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
      http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

      ReplyDelete
    4. Selamat hari raya..

      BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

      http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

      ReplyDelete