Happy 3rd Anniversary !

00:05:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Sepatutnya entri ni di-publish pada 8 Jun 2015 tapi atas sebab tertentu, baru dapat publish hari ni. Alhamdulillahh... akhirnya blog "Rafzan Tomomi Story" berusia 3 tahun . Kalau korang tengok kartun cecomel tu, haaa itulah saya tapi versi kurus sikit hahaha Terima kasih kepada adik saya, walaupun dia busy nak kekemas balik UiTM tapi disempat buat ni. hahaha :p Sempena 3 tahun ni, saya edit sikit layout blog dan background, nampak lebih kemas dan simple. hehe korang suka tak? Haa.. Jom baca sikit ucapan sempena ulang tahun ke-3 ni : 

Terima kasih kepada korang sebab masih membaca dan menyokong blog ini. Kini blog "Rafzan Tomomi Story" sudah berusia 3 tahun. Dalam masa tiga tahun ni, macam-macam halangan sebenarnya blog ni tapi Alhamdulillah masih lagi wujud blog ni hahaha Pertama sekali of kos, terima kasih kepada keluarga saya yang selalu bagi support dalam dunia blog ini. Ini je kemampuan yang saya ada, jadi saya jadikan sebagai satu hobi. Tak lupa kawan-kawan, follower blog dan anda! yang selalu bukak je link blog saya ni. Tahun ini rasanya memang tahun paling aktif dalam blogging, join pelbagai segmen, pergi event dan paling best dapat kenal ramai blogger di Malaysia. Terima kasih sangat-sangat.  Saya seronok ^___^ Teruskan sokong saya , insyaAllah blog ni akan dikenali seluruh dunia! hahaha
Yang benar sebenar sebenar benar benar~,

Rafzan Tomomi

8 Jun 2015


Teaser : 


6 comments: