Selepas Tiga

09:03:00 Rafzan Tomomi 5 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Sedar tak sedar dah masuk bulan baru, bulai Mei . Nak dekat pertengahan tahun 2015 dah. Sekejap je kan. hihi Saja nak story yang hari ni, Sabtu, 2 Mei 2015 maka genap sudah 3 tahun saya sebagai seorang pekerja. Alhamdulillah. Finally, its my 3rd year. Lama dah tu rasanya. haha Selamat Hari Pekerja buat diri sendiri. *tepuk tangan* Terima kasih kepada yang banyak membantu sepanjang 3 tahun ni, terutamanya boss saya, En, Manap & En. Shaheezam dan En. Hazizul Jaya. hihihi Dari zero dalam design sampai okaylah dalam design ni. Sangat hargai. Apa yang akan dilakukan selepas tiga tahun ni? Masih dalam perancangan. Saya hanya mampu merancang. hihi btw, saya sedang menikmati 4 hari cuti ni, dari semalam sampailah Isnin nanti. Cuti-cuti ni nikmati dekat rumah je, sebab sebelum-sebelum ni asyik bercuti je. gitu. hahaha



5 comments:

  1. Wahh 3 tahun.. cik bell paling lama dalam sesebuah company adalah 2 tahun hihi, Selamat Hari Pekerja to you .. :) www.dhiyaafraabella.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye keee. hihi okay la tu. terima kasih ya. :D

      Delete
  2. perghh.. hebat lu..

    gua kerja depan komputer sikit lg nak msuk 3 tahun

    ReplyDelete
  3. Sama lah dgn Fida..Dah 3 tahun gak keja dgn company ni...tapi dah lebih 3 bulan..hahaha..Ok la kerja tapi stress tu ada la sikit..biasalah kerje dgn bangsa lain ni..kena tahan telinga jer...tapi tgh cari keja lain gak..tak boring sgt la.

    ReplyDelete