Sayangi Dirimu

16:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Minggu ini sepatutnya update beberapa entri blog tapi terpaksa delay sebab kemalasan dan ke-takdemood-an nak menaip. Anda bertuah sebab entri ni saya taip dan terus publish. hahaha Rabu lepas saya ada amek peperiksaan Online SPA untuk jawatan Penolong Pegawai B27. Unfortunately. semalam result keluar dan menyatakan bahawa saya tidak berjaya. Semestinya berasa sedikit kecewa sebab dah 2 kali amek masih gagal. Bukan itu sahaja, ade jugak beberapa hal lain yang buat saya begitu down untuk minggu ini.


Tetibe semalam bukak la Oh! Bulan, sekali ada satu entri tu pasal muzik video Fazura "Sayangi Dirimu" dah keluar. Terus tekan link tengok. Saya bukak lebih dari lima kali dan dengar lirik dia. Tetibe suka pulak lagu ni, lagu dia memberi semangat gitu. Kebanyakkan dok kritik nyanyian tapi i dont care, lagu dia best hahaha Tapi takpekan dia sekadar mencuba je, not bad lah. hihi Lirik favourite dalam lagu ni;

Harus, tabah
Percaya dan yakinilah 
Tak'kan terus susah, resah
Dalam kehidupan ini kau harus gagah

Just keep loving yourself
Kasihi
Sayangi
Oh diri mu

Just keep loving yourself
Cintai
Sayangi
Oh diri mu

Serius best! Hahaha kalau Fazura nak buat lagu lagi pon okey, ala hanya suka-suka je kan. hihihi Korang dengar la okey. hihihi Maybe minggu depan atau 2 minggu lagu baru post entri2 baru. hahaha Tunggu ya.. :)


Download Mp3 Fazura - Sayangi Dirimu | Download MV Fazura - Sayangi Dirimu | Lirik Lagu Fazura - Sayangi Dirimu


6 comments:

  1. Gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya.. :)
    akak interview spa untuk jawatan sama dah 2 kali/ 2 kali lah gagal.. :(
    mungkin rezeki kat lain kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp. hihihi
      ye ke? InsyaAllah lepas ni mesti dapat :D

      Delete
  2. tak tahu plk fazura pandai nyanyi kan. oklah lagu ni not bad jugk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia nyanyi saje-saje kot.
      kann. okey je dengar :)

      Delete
  3. cik nor exam utk jawatan s27..alhamdulillah..berjaya..tunggu panggilan temuduga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. goodluck ye cik nor. tumpang gembira. hihi :)

      Delete