• April & Senarai Bloglist Rafzan Tomomi Story '15!


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selepas seminggu berehat dari update blog, kini tibalah masanya untuk saya update! hee Dah masuk bulan April 2015, fuhh~ cepat masa berlalu . Bulan ni 2 kali pergi bercuti tapi dalam Malaysia jerr. hahaha Nak tahu ke mana? Jangan lupa nantikan update okey. Lepas tu, nak ucap Selamat Ulangtahun ke-69 untuk tempat kerja saya. Masuk bulan depan (Mei), dah 3 tahun berkhidmat disini. :) Haaa... akhirnya tamat sudah Segmen Bloglist & Blogwalking Rafzan Tomomi Story '15! Yeayyyyyy! *bunyi mercun bunga api bagai* Seramai 42 blogger yang join segmen ni. Alhamdulillah. Penyertaan yang dari luar jangkaan. Terima kasih sangat-sangat. Eh mesti tak sabar nak tahu siapa yang terpilih kan? haaaa.... 

    12 URL yang dipilih melalui Random.org 
    *check nombor masing-masing yer. hahaa*


    #4~#6


    #7~#9


    #10~#12


    #13~#15

    Tahniah kepada 12 blogger terpilih. weee ~ TOP 3? Haaa... kalau nak tahu siapa mereka jom la terjah page #BLOGLIST. hee Alhamdulillah, akhirnya tamat sudah segmen pertama kali ni. Sekali lagi terima kasih sangat-sangat-sangat kepada 42 blogger yang join. Ini membuatkan saya sangat terharu dan akan lebih berusaha dalam dunia blogging ni. Yang follow Instagram, terima kasih sangat-sangat. Harap kita boleh terus jadi kawan heee... InsyaAllah, akan datang akan buat lagi segmen sebegini . ^__^


    p/s : Happy GST uols! XD hhaha

  • You might also like

    6 comments: