Tema blog berubah?

20:00:00 Rafzan Tomomi 18 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Yes! akhirnya setengah bulan nak ubah sikit blog ni dah pon berjaya. fuh~ haha Last update tema blog bulan November 2014 lepas. Masih mengekalkan konsep simple dan kemas. Kire ni dah berpuas hati dengan tema kali ni. Rasanya tak pernah guna warna biru laut & merah jambu, jadi bila gabungkan nampak cantik pulak . hehe 


Dengan tema ni juga, saya ada tambah dua lagi page baru iaitu "#MOVIEREVIEW" & "#SIARSIAR". Page "#MOVIEREVIEW" tu akan saya letak entri atau teaser untuk review filem yang saya dah tengok dan page "#SIARSIAR" pulak entri saya pergi jalan-jalan atau kedai makanan. Harap korang suka la ye, sebab saya memang dah suka. Rasa cun dah! hehe 




18 comments:

  1. blog ni kemas... saya suka...
    owner pun comel gitu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Cantik...cute je macam ownernya jugak! :P

    ReplyDelete
  3. wah wah bestnyaaaaaaaaaaa dah tukar theme!!
    qila je megheput blog hahah!
    cantik!
    seriously! simple je~~ heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy.... jangan biarkan mereput, kene tukar cepat hehehe
      terima kasih ^__^

      Delete
  4. Cute and simple..well done!..hihihi :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasihh heee simple is best :)

      Delete
  6. well...macam akak cakap,deme still cuteeeeeeeeeeeeeee!kihkih...blog lagilah cute :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe ade ade je kak onie ni. hahahaha
      terima kasihh ^___^v

      Delete
  7. Comel-comel awak..
    Kemas dan senang nak cari apa yang patut kitew orang cari kan..
    Good luck tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. hehe
      kalau memudahkan awak, saya sangat gembira hehe
      :)

      Delete
  8. lolipop chomeelllll! hahahaha awak ni pun comel syangattt! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lolipop & burung tu trademark baru hahaha terima kasih :D

      Delete