• , , ,

    #SajeSaje : Ayah masuk surat khabar!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Semalam tetibe Abadik tag gambar dekat Facebook saya, ingatkan apelah rupanya gambar Ayah m...

    READ MORE
  • , , , , , , ,

    #Movie Review "Kingsman : The Secret Service"

    (sumber : google image) Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Baru-baru ni ada pergi tengok wayang, so dengarnya filem nak ...

    READ MORE
  • , , ,

    TOP 5 GIRLS GENERATION ALBUM

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Ahad lepas ada tengok video dari vlogger "Dylan", video beliau pasal " T...

    READ MORE
  • , , ,

    Live Chat Bersama Faizul Sany

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang kenal penyanyi lagu "Perempuan" yang popular sekarang tu? Siapa tak ...

    READ MORE
  • , , , , , ,

    #SiarSiar : Sunway Lagoon 15/2 (Bahagian 2)

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Sambungan entri  #siarsiar yang lepas . Banyak sangat ceritanya sampai ada bahagian 2 heh...

    READ MORE
  • ,

    #SiarSiar : Sunway Lagoon 15/2 (Bahagian 1)

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Entri #siarsiar kali ni nak bawak korang ke taman tema yang popular dekat Malaysia. Mest...

    READ MORE
  • , , , , , ,

    Tanah Aina Cafe, Shah Alam & My 1st Blogger Gathering 8/2

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. #Siarsiar kali ni nak bawa korang cuba makan dekat Tanah Aina Cafe, Shah Alam . Ahad le...

    READ MORE
  • , , , ,

    #Sajesaje : Out of the Woods

    sekadar gambar hiasan haha Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Waktu orang ramai sedang tengok Maharaja Lawak Mega 2014, saya...

    READ MORE
  • , , , , , , , ,

    #MovieReview "Into The Woods"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Huarghh.. rasanya dah lama tak post entri review movie ni, bukan tak tengok cuma terlupa n...

    READ MORE
  • , , , , ,

    FROZEN FEVER + Trailer

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Jika korang fikir FROZEN sudah tamat, no no no! Ia masih lagi akan membekukan pawagam se...

    READ MORE
  • , ,

    Februari

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februa...

    READ MORE