Illustrasi

15:37:00 Rafzan Tomomi 27 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Saya kembali update blog! This week busy mempromote blog dekat group-group Blogger, sekarang baru sempat update! hehe *sengaja bagi alasan~ haha* Nampak tak dekat atas tu? Cuba teka siapa? haha Itulah saya! haha Lukisan tu dilukis oleh abang saya sendiri. Comel kan? haha Sebenarnya dulu ada jugak dia lukis untuk saya tapi yang tu versi 'mini' , yang ni kira versi lebih comel haha. Kalau korang nak sila-sila la like page beliau, "PARADECOMIX", kalau nak muka korang dilukisan dengan harga yang sangat berpatutan. :) 


Bercerita pasal melukis ni, dah lama sebenarnya saya tak melukis, dulu ramai jugak 'mengagungkan' lukisan saya walaupun ia memang nampak buruk. haha Kalau dalam kelas dulu, asyik melukis je, lagi-lagi gambar perempuan Jepun. Contoh macam lukisan dekat atas tu, memang lawak habis. hahaha Kalau pasal melukis, Abang dengan adik saya memang hebat dalam bab ni , sebab diorang memang suka dan hari-hari diorang melukis untuk improve skill memasing. Saya? berblogging je sudah la. hahahaa Berikut adalah contoh lukisan kami adik beradik :

Lukisan saya, Abadik & Amy.

Cantik tak lukisan diorang? Kalau nak tengok lagi lukisan diorang sila ke page "PARADECOMIX" (Danial Haikal) & "Hii_Kiie_Art's" (Hiikie Raimi). Siapa yang minat melukis, teruskan ya. Nanti lama-lama tinggal dah lupa caranya hahaha :p

Angerme - "Otome no Gyakushuu" Music Video

27 comments:

  1. apapon comel lukisan tu.. pandai dia lukis

    ReplyDelete
  2. Aku Penghibur : kann.. comel kan? :)

    ReplyDelete
  3. Diana Kuddus : lukisan siapa? hehe terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. Darah seni mengalir dalam badan..Terbaik..

    ReplyDelete
  5. macam best je gambar tu ..boleh cuba ..
    follow me back !

    ReplyDelete
  6. Ada bakat melukis ni. Comey :-)

    ReplyDelete
  7. Auntie Kamal : sila sila cuba :)

    ReplyDelete
  8. pandainya lukiss... meh lukis gambar akak seketul dua.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Bagus bagus... Nampaknya pengganti saya sudah lahir hehe... Keep up the good work bro.

    ReplyDelete
  10. Anil Wanina : hehe kite lukis tak cantik la kak. hehe

    ReplyDelete
  11. Anil Wanina : hehe kite lukis tak cantik la kak. hehe

    ReplyDelete
  12. FARAH deeb : pengganti? mana ada. ahahhaa terima kasih :D

    ReplyDelete
  13. kawaiii!pandai lukis dik..salam kenal.akk follow kat sni ye...

    ReplyDelete
  14. Ayu Jafri : arigatou nee! :D salam kenal, terima kasih :)

    ReplyDelete
  15. Cantik lukisannya..Tlg lukis muka saya boleh?? He he..

    ReplyDelete
  16. hash hasrul : saya lukis tak cantik T^T haha

    ReplyDelete
  17. Wah...cantiknya lukisan tu pandai awk lukis comel....

    ReplyDelete
  18. Hai....salam kenal... I dh follow u back!.... tks :))

    ReplyDelete
  19. Menyukai lukisan Abadik sejak dulu

    ReplyDelete