AZAM 2015

09:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Hari ini Sabtu, 27 Disember 2014. 5 hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2014 dan masuk ke tahun 2015. Wahh~ cepatnyaa.. >,,< Entri kal ini nak sembang pasal AZAM 2015. Hujung tahun mesti ramai bajet-bajet nak berazam kan? Saya pon sama hahahaa *Just for fun gitu* Korang dah pasang belum azam untuk tahun 2015 ni? Tahun lepas lupa pulak nak pasang azam hahahaha :p Selalunya azam setiap tahun same je dari sebelum-sebelumnya. hahaa 

01 Kurus?!
Azam ni setiap tahun wujud je dalam list azam. Ada cuba buat tapi lepas raya memang tak boleh tahan weh! haha Jadi tahun depan insyaAllah akan cuba lagi, tak mengalah gitu. haha Kalau tak kurus jugak, kite renew lagi. haha

02 Kumpul & Kumpul Duit Lagi
Azam ni wujud selepas dah bekerja. Kebelakangan ni agak boros ke arah hiburan dan makanan, diharapkan dapatlah kurangkan lepas ni. ahaha Jom kumpul duit lagi! Yeahh.. kumpul duit untuk masa depan dengan enjoy sekali. teeheee...

03 Travel ke Luar Negara
Benda ni paling nak sangat buat, sebab bila lagi kan nak enjoy dengan duit sendiri? Yang ni bukanlah azam pon tapi lebih pada impian. Harap apa yang dirancangkan akan terlaksana. InsyaAllah. ^__^

04 ?
dan beberapa azam lagi yang saya rasa biarlah saya je tahu. haha Jika sempat melunaskan azam-azam ni alhamdulillah, kalau tak sempat, b/p tahun depan je la ye kawan-kawan. hee okeylah birthday saya akan tiba dalam masa 4 hari lagi. Sakan betul saya dok countdown. hahaha Okeylah sampai disini entri kali ni, jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum dan Bye Bye :)

p/s : #prayforpantaitimur #doauntukmangsabanjir


6 comments: