14/11

08:01:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca! Terima kasih kerana memilih untuk membaca blog ini hehe Okeylah Dah pon masuk bulan November. Papepon nak ucap tahniah kat Pahang sebab memang bola Piala Malaysia 2014! Walaupun tak berapa layan bola tapi still up-to-date jugak pasal bola ni. hahaa Okey macam entri sebelum ni saya ada mention yang saya sedang fikir untuk tema blog seterusnya. Nak bagitahu tema blog ni akan berubah pada 14 November 2014! haha yeay *tepuk tangan*


The first teaser image keluar pada hari Khamis (30/10) lepas via Instagram & Page "Rafzan Tomomi Story" jam 8.00 malam. Tema akan datang ni inspirasi dari polaroid frame 1989 Taylor Swift dengan tajuk '#Throwback'. Tema seterusnya akan diupload di Instagram & page dalam masa terdekat. Beberapa teaser image akan diupload (sebenarnya ikut mood jugak) hahaha So stay tuned okey! hehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye!  
p/s : Goodluck siapa yang amek SPM! 


0 comments: