『It's been a while...』

11:05:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca yang sedang membaca entri ini. Alhamdulillah kita masih lagi bernafas di bumi Allah ini. Kalau korang perasan la, bulan ni jarang sangat update blog. Terasa dah lama sangat tak update blog huhu. Bulan ni boleh dikatakan 'busy' jugak dengan kerja dan kursus, Ni pon tak berapa sihat dengan batuknya. Banyak aktif dekat Instagram dengan Facebook je sekarang ni, haha InsyaAllah beberapa entri akan menyusul nanti dan sedang fikir tema baru akan datang yang akan diupdate bile-bile masa je. be prepared.. ahahaa Saya bukan nak fefeeling artis haha tapi entri ni juga akan dibaca oleh saya dimasa hadapan, so next 10 years kot-kot baca, asal Oktober 2014 tak banyak update, baru la faham kot. hahahaa Okeylah sampai disini entri kali ini, masih boleh ucapan Salam Maal Hijrah 1436H, semoga buku baru ini menjadi lebih baik dari sebelumnya. InsyaAllah. Assalamualaikum & Bye Bye. ^__^

p/s : Happy Birthday Mama Jee, Alyn (Mommy to be)!


0 comments: