Finally, September!

12:58:00 Rafzan Tomomi 1 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Hampir 3 minggu menghilangkan diri , akhirnya saya kembali ke dunia blog! Hoorey *bunyi bunga api meletop* Kalau sebelum ni ada beberapa teaser image keluar untuk tema blog baru, malangnya tema tersebut terpaksa ditukar disaat-saat akhir kerana ada masalah sikit. hehe Anyway, tadaaaaa~! Comel tak? Tema kali ni berkonsepkan warna 'simple & nice' hahaa (pakai letak je nama) , lebih kepada warna hijau dan oren. Harap korang suka la ye! hahaa Mulai hari ni boleh la kot mula update blog balik, banyak sebenarnya post tertunggak nak di post. Tapi cancel. hehe Nak mention jugak, kalau korang tengok kat 'page tab' atas tu, ada page "TOP 10" kan? Rancangannya nak letak TOP 10 post dengan viewers teramai. Kite ni biasa-biasa je, paling tinggi pon seribu viewers je haha Okeylah sampai disini entri kali ni. Sikit je nak bagitahu. Jumpa lagi dientri seterusnya, Assalamualaikum & Bye Bye ^__^

FAIRIES - BLING BLING MY LOVE

1 comment: