BLOG THEME UPDATED! 『MAC 2014 EDITION』

08:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. hee Sekali lagi blog saya mengupdatekan diri. hee Kalau korang perasan la kan, tema blog lambat sikit berubahnya . Selalunya dalam 11-17 haribulan dah update. haaa entri kali ni nak khabarkan kepada korang yang tema blog berubah lagi! yeayyy...! Kepada siapa yang baru atau pertama kali baca blog ni, meh saya bagitau yang tema blog ni akan berubah setiap bulan. Selalunya akan berubah header dan background belakang tu. Jom tengok teaser photo : 

TEASER IMAGE #1 
RELEASE : 17 MAC 2014

TEASER IMAGE #2 
RELEASE : 20 MAC 2014

TEASER IMAGE #3 
RELEASE : 21 MAC 2014

Tema kali ini ialah "Cartoon Myself" (Kartun Diri Sendiri). Ikut dari kartun tu memang sebenarnya perwatakan asal saya. Macam ceria gila kan? haha Lukisan itu dilukis oleh abang saya sendiri, Abadik (atau lebih dikenali kat Facebook, Danial Haikal) . Perasan tak baju dalam lukisan tu? Haa tu la baju kaler turqoise yang saya selalu pakai. Memang request dekat dia suruh lukis ni. Terima kasih okey ^__^ v Semoga korang suka dengan tema kali ini. Fuhh~~ Memerah otak nak memikirkan tema bulan depan. Kalau korang ada cadangan atau apa-apa komen. Sila komen di bawah tu. hee okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jumpa dia entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye ;)


FAIRIES - Run With U

6 comments: