RANDOM AWESOME #10 : Bar Bar Bar

22:03:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera. Hari ini dah masuk hari Isnin (24 Mac 2014) , permulaan untuk minggu ni. Hari ini berlalu dengan gembira sekali. haha Gambar dekat atas tu saje nak throwback masa pergi Hello Kitty Town kat Johor. Suka pulak pakai costume ni feeling comel gitu. hee Memandangkan Lan berkursus tiga hari dekat Gambang, jadi takde sape la saya nak kacau hari ni. haha Pagi edit gambar sikit pastu buat jadual kerja. Masuk tengah hari, masa lunch. Serius masa pergi lunch kat kantin belakang, makanan tetap sama dan rasa tak mampu tengok makanan tu. haha Akhirnya beli jugak cekodok 6 ketul dan Teh O Ais. Balik lunch terasa lapa pulak, nasib la Kak Ros ajak makan laksa yang dimasaknya. hee Terima kasih Kak Ros. Sedap okey . Jadi nora bagi 4 bintang. hahaha

CRAYON POP - Bar Bar Bar

Tadi mase buat kerja asyik dengar lagu "Bar Bar Bar" je. Dah lama dah release tapi baru mula layan hahahaha Lagu dari Crayon Pop. Tarian dia sangat comel. hahahaa jom dengar sama-sama . Hey Jumping yeah, Jumping yeah, everybody! hee Okeylah sampai disini entri kali ni. Jumpa entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^__^ v 

0 comments: