BLOG THEME UPDATED!

08:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang. Today is a day to reveal! Amboi berbahasa omputeh pulak kite kan? hahaha Hari ini hari Jumaat, 14 Februari 2014 tema blog sudah pon berubah! hee Terima kasih kepada siapa yang menunggu saat ini. hehe 


Theme Update!

Yeahhh *tepuk tangan* akhirnya edit jugak blog ni. Alhamdulillah. Tema kali ini agak pelik kan? Tema dia "Point by Point" hahaha Sebenarnya tema sebegini diinspirasikan dari litar elektrik. Siapa ada belajar subjek Sains kat sekolah mesti tahu. hahahhaa Maybe pernah nampak design sebegini tapi saya tak tahu sangat nama dia. hee  Tarikh asal update tema blog ni pada Mac 2014 , tapi sebab dapat ilham baru so saya cepat-cepat "create" sesuatu yang belum pernah saya cuba. hee Harap korang semua suka. ^___^ v

Girls' Generation Comeback Teaser #1 : Yoona


Gambar promo solo Girls' Generation dah ada dekat official website mereka. Gambar pertama ni featuring Yoona. Yoona sedang memegang jantung kot. pape pon kene tunggu! hee Girls' Generation akan kembali (comeback) pada 19 Februari 2014 dengan lagu "Mr. Mr.". Perlu tunggu lagi ni! hee Okeylah sampai disini dulu isi kandungan blog kali ini. Jumpa dientri seterusnya. Mungkin esok? hahaha Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v


S.M. THE BALLAD - BREATH

2 comments: