recent posts

22ND : HAPPY BIRTHDAY RAFZAN TOMOMI


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog ni. Hari ini hari yang paling best untuk saya. Nak tahu apa? Hari ini hari Lahir saya!!! Yeayyyyyy!! hahahah Super gembira, super seronok segala lah! hahaha Hari ini tanggal 31 Disember 2013, saya dah masuk 22 tahun! Syukur Alhamdulillah. Masih lagi bernafas sehingga kini. hehe :)


Terima kasih kepada sesiapa yang wish tak kira kat laman sosial, blog atau telefon. hee Terima kasih banyak-banyak. Dah 2 kali sambut besday, mase dekat Port Dickson dengan KLCC haritu. hee Akan ada satu lagi event menyusul hehe. Yeay I'm 22 now. hahahahaa Okeylah entri sampai disini je. hee Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Byebye =)

22ND : HAPPY BIRTHDAY RAFZAN TOMOMI 22ND : HAPPY BIRTHDAY RAFZAN TOMOMI Reviewed by Rafzan Tomomi on 12/31/2013 12:07:00 am Rating: 5

2 comments:

  1. Selamat Hari lahir! moga panjang umur dan murah rezeki! InsyaAllah amin :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.