「GALAXY★」

10:10:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua yang sedang membaca entri ini. Sekali lagi dan lagi dah lama sangat tak update blog sebab terlalu sibuk. Anyway, sekarang tengah curi-curi masa rehat nak update ni hahaha. Korang apa khabar? Harap semuanya okey ye =) Korang ade perasan pape tak? hahaha Mestilah! Tema blog ni berubah lagi. Sempena bulan November ni, saya fefeeling angkawasan kali ni. haha Comel tak? haha Idea datang bila dok terdengar lagu "GALAXY SUPERNOVA" dan fikir why not kali ni kita buat pasal angkasa lepas. haha Thanks to my lil bro sebab bagi idea sikit-sikit. hahaa Harap korang suka lah . Okeylah korang sampai disini dulu entri kali ini. Tak tahu lagi bila nak update. Assalamualaikum & Bye Bye =)



Tokai no Hitorigurashi - C-ute


Ai tte Motto Zanshin - C-ute

2 comments:

  1. style lah :) haha. mcm iklan chipsmore pon ada

    ReplyDelete
  2. hahahha iklan chipsmore? haha ok :D

    ReplyDelete