21/10 ARA BIRTHDAY

08:00:00 Rafzan Tomomi 12 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. Apa khabar? Hari ni 21 Oktober 2013. Hari ni adalah hari yang gembira untuk kawan dan kakak saya "Ara Kimora"! Hehe "Selamat Hari Lahir buat Siti Nooraihah Binti Ramlan." hahaha Kali ni takde apa nak bagi kat Ara, cuma ucapan, entri blog dan edit gegambar sikit. hahahaa



UCAPAN

"Happy Birthday weh. Tahun ni kau dah masuk 22 tahun dah. Tak lama lagi aku pulak. hahahaha Macam biasa Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan semoga cepat kahwin. hahah Belajar elok-elok weh. Teruskan lawak kau, aku disini menyokong kau sister. hahaha Sorry weh, tahun ni aku hanya mampu bagi hadiah ini je. hahaha Len kali okey kot hahaha... Sekali lagi, Happy Birthday. :)"

SURPRISE BIRTHDAY WISH!



Saya telah mintak tolong dekat sis Mas Nawaitu Sobirin untuk buat special wish video untuk Ara Kimora. Alhamdulillah, Sis telah buat jugak video tersebut, terima kasih sangat-sangat. Kalau korang nak tahu, Sis Mas Nawaitu Sobirin ni adalah vlogger dari Singapura. Keluarga saya minat sangat dengan video "Cuba Berlakonlah pula! hehe" yang juga dikenali sebagai "Lelaki Berwang". Kalau nak tengok banyak lagi video beliau, jangan lupa subscribe channel YouTube "Mass Factorz". :)

GAMBAR SAYA DAN ARA

Ni ada la gegambar saya dengan Ara. Kitorang kenal sejak tahun 2009. Dia sangat kelakar dan suka buat saya gelak non-stop. Kitorang memang gemar bergambar bersama. hahahaa

2010 - Rock sangat. hahaa

 2010 - Kami dan mainan.

2011 - Mase ni amek makanan, ade kursus bahasa Inggeris rasanya.

2011 - Photoshoot kat Gunung Lang.

2011 - Mase ni kitorang sambut birthday Ara ke-20.

2012 -  Setelah sekian lama tak ber-photoshoot, kitorang kembali . Mase tu lepas Praktikal.

2012 - Malam Dinner KPTM Ipoh.

2013 - Mase sambut besday Aida.

2013 - Berbuka puasa. Dua orang pon jadi. hahaha

2013 - Raya.

Haa itu saja Entri kali ini. Tak lama lagi hari gembira saya pulak, kalau dikira-kira, ada la 72 hari lagi. hehhee Okeylah jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)



12 comments:

  1. hAPPY OLD day ara, eh..semula2. epy birtday.. and in advanve epy birthday to tomomi

    ReplyDelete
  2. happy birthday.. singgah sini :)

    ReplyDelete
  3. suke tengok gambar korang ! happy bufday cik ara kimora . wish u luck in your life ! :)

    #newfollower

    ReplyDelete
  4. Rozalia: terima kasih hehe *bagi pihak Ara*

    ReplyDelete
  5. shaz mizah : terima kasih hehe *bagi pihak Ara*

    ReplyDelete
  6. terima kasih bee . sayang kau bee . mmuhh muuah <3

    ReplyDelete
  7. terima kasih jugak korang yang wish.

    ReplyDelete