10月

22:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments

pasti itu bukan kasut saya. haha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada korang semua! Rindunya pada blog ni, dah lama sangat tak update. Blog ni hari tu terpaksa kene tutup sekejap kerana masalah teknikal dan Alhamdulillah, dah okey. Haa Selamat Datang Bulan Oktober! *tepuk-tepuk-tepuk!* Ada perasan sesuatu yang baru? Sila perasan, sebab blog ini dah bertukar lagi! Yeayy... Seronok betul. Tema kali ini tak sure nama dia, tapi saya rasa saya nak letak nama "DIAMOND" haha. Diharapkan bulan ni lebih baik dari sebelumnya. hehee Okeylah sampai disini saja entri kali ini. Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)


Berryz Koubou - Motto Zutto Issho ni Itakatta


Berryz Koubou - Rock Erotic


0 comments: