HERE COMES AUGUST!

08:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-23! :) Kalau korang perasan la kan, lately rajin betul saya update blog ni. haha Maybe excited bulan puasa kot. hahaha Akhirnya kita dah melepasi bulan Julai. Alhamdulillah bulan Julai berlalu dengan tenang sekali. Sebelum terlupa, terima kasih kepada 221 Likers page saya "Rafzan Tomomi Story" yang mostly dari rakan Facebook saya. Siapa belum like tu, sila like okey. haha Bulan Ogos ni jugak saya cuti selama 6 hari sempena hari Raya Aidilfitri dan tak lupa, 31 Ogos Hari Kemerdekaan Malaysia.  Macam biasa, diharapkan Ogos ini lebih baik dari bulan-bulan sebelumnya. Habislah penuh dengan jemputan rumah terbuka Raya ni haha Okeylah korang. Jaga kesihatan dan jaga diri. Yang mana dah balik kampung tu atau nak balik kampung, berhati-hati di jalan raya. Sampai disini dulu entri kali ini, Assalamualaikum & Bye bye :) *lambai-lambai*


Dia Lady - Lady Mermaid

2 comments: