AIDILFITRI 2013 : JOM RAYA LAGI

08:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Entri kali ni pendek je hehe cerita pasal Sabtu lepas (24.08.2013) saya pergi beraya kat rumah bestie saya, Nisha. Kebetulan minggu lepas (21.08.2013) hari jadi Nisha. *Happy Birthday Nisha~~* Mase tu nak cepat, so tak lama dekat rumah Nisha. Sempat jumpa Shima, Alyn, Kamariah dengan Yus. waaa.. Rindu pulak zaman sekolah hahaha... Thanks Nisha sebab jemput datang rumah, sedap Mee Kari mak kau hehe. :)

hehehe.. Nak menyanyi ke apa tu?

Nisha dan saya :)

Shima dan saya :)

Saya dan Alyn ehehe

Itu je gambar yang ada. hehe Pape pon seronok jugak dapat jumpa diorang, cerita pasal sekolah dulu, kelakar sangat. Okeylah sampai disini sahaja. Assalamualaikum & Bye Bye :)


0 comments: