#THROWBACK

00:00:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang yang sedang membaca. Apa khabar? Hari ini dah masuk hari ke-6 kita berpuasa kan? Macam mana? Harap semuanya masih penuh. hehe Okeylah saje saje nak update, sekarang kat Instagram dengan Twitter dok sibuk pasal hash tag #throwback. So saya tak ketinggalan nak post jugak. hehehe Al maklumlah baru ada instagram awal tahun 2013 so gambar-gambar 2012 dan sebelumnya pasti tiada. Jom jenguk-jenguk instagram saya. 


  

  

  

  

Banyak lagi nak diupdate dalam insta tu, tunggu masa je ni. hahah Okeylah Ada 24 hari lagi nak beraya ni, jangan lupa berpuasa tau. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

°C-ute - Kanashiki Amefuri

°C-ute - Adam to Eve no Dilemma

4 comments: