Sebelum tu sila like page saya dulu. hahaa (Klik Sini)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ini dah masuk Ramadan yang ke-15. Kita dah melepasi 2 minggu bulan Ramadan. yeayy *tepuk-tepuk tangan* Dah tak nak tanya penuh ke tidak sebab korang mesti puasa penuh lah! hehe Ramadan minggu ke-2 ni alhamdulillah masih lagi penuh dan berjaya dilalui dengan baik. haha Mostly buka puasa kat rumah dan sabtu lepas first time la berbuka luar (untuk Ramadan kali ni :P). Ramadan kali ni tugas saya beli kuih je kat Bazaar Ramadan kat bawah rumah tu. Selalu beli kuih gelang, Seri Muka dan kuih Lapis. hahha Memang berhantu la cerita dia. hehe

f(x) - Rum Pum Pum Pum Teaser

Tetibe nak selit sikit. haha Khas buat peminat K-pop, kumpulan f(x) akan mereleasekan album studio ke-2, "Pink Tape" pada 29 Julai 2013. Serius teruja dengan comeback diorang. Kat atas tu ade teaser klip video Rum Pum Pum Pum yang akan dimuatkan dalam album diorang nanti. Nie ade gambar teaser untuk album ni : 


Luna

Victoria

 Amber

Sulli

Krystal

Okeylah itu sahaja untuk entri kali ini. Apa yang akan terjadi untuk Minggu ke-3 Ramadan. Stay tuned! Minggu ni banyak jugak buka puasa kat luar. heehe Nanti saya update hee Assalamualaikum & Bye Bye :)

f(x) 2nd Album "Pink Tape" Art Film