BLOG THEME [MAY EDITION]

00:17:00 Rafzan Tomomi 2 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda yang sedang membaca entri ini. Bulan ni lambat sikit update tema blog yang baru, so lepas lepas ni setiap 15 hari bulan baru tukar. hee Tema baru ini membawa konsep apa ye? Entahlah. Haha Sebenarnya diambil dari karakter dalam cerita Hello! Kitty, Badtz Maru. Ni semua sebab masa pergi Hello Kitty Town hari tu. Alang-alang kita cuba la kat blog. hahaha Harap korang sukalah okey :) Sedar tak sedar dah masuk bulan Mei kan? Sangat cepat masa berlalu. Lagi Sebulan lebih je nak masuk bulan Ramadhan. Haa siapa yang belum ganti puasa tu, sila ganti cepat. Hee Okeylah sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Secret - YooHoo

2 comments: