Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hai bertemu lagi kita dalam rancangan.. eh eh, lupa ni blog bukan TV. ahahaha *harap korang gelak~haha*. Kalau korang nak tahu (mungkin rakan FB dah tahu kot), hari Jumaat-Ahad saya berada di Seremban, bertandang ke rumah keluarga Ara Kimora. Siapa yang kenal saya, kenal la siapa Ara Kimora. hahaha (Ara terkenal dikalangan keluarga dan kawan-kawan saya.) First time datang sorang sebab sebelum ni ada Ein temankan.

ara, kau nak kemana? haha

me with my "ayam k-pop"

Bayangkan berdua pon jadi keluar sesama. hahahaa Kami mostly banyak bergossip masa jalan-jalan ni hahaha Mula-mula makan KFC dulu. Kitorang duduk berdua je, lepas tu semua orang pandang hahaha Mesti ingat kitorang couple. hahaha Funny. Percayalah kami kawan je. Lepas tu pergi tengok wayang , ade 3 cerita je masa tu so kami pilih "Star Trek". haha Dalam panggung wayang rasenye kitorang paling riuh sebab dah seat belakang sekali pastu tak ramai sangat orang. Dalam panggung pon sempat gossip, sambil tengok cerita bosan. ahaha

Dalam bilik karaoke. haha

Lepas tengok wayang tu kami ke Seremban Parade sebab nak berkaraoke. Mula-mula nak amek 2 jam pastu ade pakej 3 jam  so kami amek yang 3 jam. Pastu, bilik yang kecik semua dah habis, tinggal medium. Amek kau sebesar alam bilik dia. hahaha Mula-mula rasa terlalu lama pulak tapi lepas nyanyi punya nyanyi macam tak cukup 3 jam la pulak. Antara lagu kami pilih "Menaruh Harapan", "Tak Ada Logika", "Muara Hati", "Cik Mek Molek", Lagu-lagu Dato' Siti Nurhaliza dan banyak lagi. Paling best lagu "Gerak Khas" ahaha. kitorang nyanyi sambil gelak-gelak. hahaha Jom tengok kami pose. haha

dari sudut atas. hahaa


kemana ara? ahaha

Opss. I'm Karaoke! hahaa

Cantik.


Putih. Ala-ala sesuci lebaran.

style kami tangkap gambar pandang tempat lain. hahaha

Ape pon terima kasih buat Ara dan sekeluarga (also Mama Jee) sebab bagi tumpang kat rumah. InsyaAllah saya akan kesana lagi. hee InsyaAllah Jun nanti akan bertemu lagi dan kali ni bersama geng KPTMs hehe. Okeylah sampai disini dulu. Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)


GIRLS' GENERATION - LOVE & GIRLS

MEET ARA KIMORA 25.05.2013


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hai bertemu lagi kita dalam rancangan.. eh eh, lupa ni blog bukan TV. ahahaha *harap korang gelak~haha*. Kalau korang nak tahu (mungkin rakan FB dah tahu kot), hari Jumaat-Ahad saya berada di Seremban, bertandang ke rumah keluarga Ara Kimora. Siapa yang kenal saya, kenal la siapa Ara Kimora. hahaha (Ara terkenal dikalangan keluarga dan kawan-kawan saya.) First time datang sorang sebab sebelum ni ada Ein temankan.

ara, kau nak kemana? haha

me with my "ayam k-pop"

Bayangkan berdua pon jadi keluar sesama. hahahaa Kami mostly banyak bergossip masa jalan-jalan ni hahaha Mula-mula makan KFC dulu. Kitorang duduk berdua je, lepas tu semua orang pandang hahaha Mesti ingat kitorang couple. hahaha Funny. Percayalah kami kawan je. Lepas tu pergi tengok wayang , ade 3 cerita je masa tu so kami pilih "Star Trek". haha Dalam panggung wayang rasenye kitorang paling riuh sebab dah seat belakang sekali pastu tak ramai sangat orang. Dalam panggung pon sempat gossip, sambil tengok cerita bosan. ahaha

Dalam bilik karaoke. haha

Lepas tengok wayang tu kami ke Seremban Parade sebab nak berkaraoke. Mula-mula nak amek 2 jam pastu ade pakej 3 jam  so kami amek yang 3 jam. Pastu, bilik yang kecik semua dah habis, tinggal medium. Amek kau sebesar alam bilik dia. hahaha Mula-mula rasa terlalu lama pulak tapi lepas nyanyi punya nyanyi macam tak cukup 3 jam la pulak. Antara lagu kami pilih "Menaruh Harapan", "Tak Ada Logika", "Muara Hati", "Cik Mek Molek", Lagu-lagu Dato' Siti Nurhaliza dan banyak lagi. Paling best lagu "Gerak Khas" ahaha. kitorang nyanyi sambil gelak-gelak. hahaha Jom tengok kami pose. haha

dari sudut atas. hahaa


kemana ara? ahaha

Opss. I'm Karaoke! hahaa

Cantik.


Putih. Ala-ala sesuci lebaran.

style kami tangkap gambar pandang tempat lain. hahaha

Ape pon terima kasih buat Ara dan sekeluarga (also Mama Jee) sebab bagi tumpang kat rumah. InsyaAllah saya akan kesana lagi. hee InsyaAllah Jun nanti akan bertemu lagi dan kali ni bersama geng KPTMs hehe. Okeylah sampai disini dulu. Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)


GIRLS' GENERATION - LOVE & GIRLS
May 31, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Apa khabar semua? Harap korang semua sihat ye. =) Okey. Rasenye dah dekat 2 minggu tak update blog ini. Maklumlah sibuk sikit. hehe Minggu lepas 23 Mei 2013 saya dan keluarga menyambut hari kelahiran Emak dan Abadik. Abadik punya hari lahir pada 22 Mei dan Emak punya 23 Mei . Semoga both of you panjang umur dan murah rezeki. Jom tengok kegembiraan mereka menyambut hari lahir memasing. :) 

Kek cair *__* haha.

Popeyes.

Qaisarah with her teeth.

Qaisarah lagi dengan Umi.

Selamat Hari Jadi. hahaha 

Cik Esah dapat hadiah besau kau! hahaa

Pizza ditaja khas oleh Abang Iju.

me with Fyra.

Eeya, nak kemana? hahaa

Motif sangat dua orang ni. hahaha

Nugget. hee

Abadik dan kek.

Surprise cake from Abang iju.

Umairah pose dulu sebelum nenek bukak hadiah. hahha

"laa bukan mainan ke? hurmmm" kata Umairah. hahaha

Umi dan anak-anak.

My two princess. ;D

Haa sampai disinilah dulu entri kali ini. Berkemungkinan esok ade lagi Entri baru ni. Stay tuned! hehe Okeylah Assalamualaikum & Bye Bye :)

HAPPY BIRTHDAY ABADIK & EMAK!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Apa khabar semua? Harap korang semua sihat ye. =) Okey. Rasenye dah dekat 2 minggu tak update blog ini. Maklumlah sibuk sikit. hehe Minggu lepas 23 Mei 2013 saya dan keluarga menyambut hari kelahiran Emak dan Abadik. Abadik punya hari lahir pada 22 Mei dan Emak punya 23 Mei . Semoga both of you panjang umur dan murah rezeki. Jom tengok kegembiraan mereka menyambut hari lahir memasing. :) 

Kek cair *__* haha.

Popeyes.

Qaisarah with her teeth.

Qaisarah lagi dengan Umi.

Selamat Hari Jadi. hahaha 

Cik Esah dapat hadiah besau kau! hahaa

Pizza ditaja khas oleh Abang Iju.

me with Fyra.

Eeya, nak kemana? hahaa

Motif sangat dua orang ni. hahaha

Nugget. hee

Abadik dan kek.

Surprise cake from Abang iju.

Umairah pose dulu sebelum nenek bukak hadiah. hahha

"laa bukan mainan ke? hurmmm" kata Umairah. hahaha

Umi dan anak-anak.

My two princess. ;D

Haa sampai disinilah dulu entri kali ini. Berkemungkinan esok ade lagi Entri baru ni. Stay tuned! hehe Okeylah Assalamualaikum & Bye Bye :)
May 29, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua. Hari ini 16 Mei 2013 iaitu Hari Guru kat Malaysia. Terlebih dahulu saya nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu di Malaysia terutama sekali kepada cikgu Tadika Kemas Kondo Rakyat (1997), cikgu-cikgu SK Brickfields (1) (1998-2003), cikgu-cikguSMK Vivekananda (2004-2008) dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh (2009-2012). Terima kasih kerana mengajar saya dan membentuk menjadi seorang manusia yang berguna untuk ibu bapa saya. Jasamu akan saya kenang sampai bila-bila.Harap semuanya masih sihat dan yang telah pergi Al-Fatihah. Amin.Haa itulah antara cikgu-cikgu dan lecturer-lecturer yang pernah mengajar. hee Terima kasih sekali lagi. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Assalamualaikum & Bye Bye :)


Upin & Ipin -"Terima Kasih Cikgu"

TERIMA KASIH CIKGU!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua. Hari ini 16 Mei 2013 iaitu Hari Guru kat Malaysia. Terlebih dahulu saya nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu di Malaysia terutama sekali kepada cikgu Tadika Kemas Kondo Rakyat (1997), cikgu-cikgu SK Brickfields (1) (1998-2003), cikgu-cikguSMK Vivekananda (2004-2008) dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh (2009-2012). Terima kasih kerana mengajar saya dan membentuk menjadi seorang manusia yang berguna untuk ibu bapa saya. Jasamu akan saya kenang sampai bila-bila.Harap semuanya masih sihat dan yang telah pergi Al-Fatihah. Amin.Haa itulah antara cikgu-cikgu dan lecturer-lecturer yang pernah mengajar. hee Terima kasih sekali lagi. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Assalamualaikum & Bye Bye :)


Upin & Ipin -"Terima Kasih Cikgu"

May 16, 2013


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda yang sedang membaca entri ini. Bulan ni lambat sikit update tema blog yang baru, so lepas lepas ni setiap 15 hari bulan baru tukar. hee Tema baru ini membawa konsep apa ye? Entahlah. Haha Sebenarnya diambil dari karakter dalam cerita Hello! Kitty, Badtz Maru. Ni semua sebab masa pergi Hello Kitty Town hari tu. Alang-alang kita cuba la kat blog. hahaha Harap korang sukalah okey :) Sedar tak sedar dah masuk bulan Mei kan? Sangat cepat masa berlalu. Lagi Sebulan lebih je nak masuk bulan Ramadhan. Haa siapa yang belum ganti puasa tu, sila ganti cepat. Hee Okeylah sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Secret - YooHoo

BLOG THEME [MAY EDITION]



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda yang sedang membaca entri ini. Bulan ni lambat sikit update tema blog yang baru, so lepas lepas ni setiap 15 hari bulan baru tukar. hee Tema baru ini membawa konsep apa ye? Entahlah. Haha Sebenarnya diambil dari karakter dalam cerita Hello! Kitty, Badtz Maru. Ni semua sebab masa pergi Hello Kitty Town hari tu. Alang-alang kita cuba la kat blog. hahaha Harap korang sukalah okey :) Sedar tak sedar dah masuk bulan Mei kan? Sangat cepat masa berlalu. Lagi Sebulan lebih je nak masuk bulan Ramadhan. Haa siapa yang belum ganti puasa tu, sila ganti cepat. Hee Okeylah sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Secret - YooHoo
May 15, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera korang semua. Apa khabar? Semoga korang sihat-sihat selalu. Wee :D Hari ini entri khas untuk Ein a.k.a Ryan Smith. Kawan saya sejak Tingkatan 3 lagi, lama tu. hee Hari ini 11 MEI 2013, hari yang tak mungkin lupa la. haha Selamat Hari Lahir ein yang ke-22. hehe Dah lama dah tak jumpa ein, last jumpa 1 Januari 2013. haha Jaga diri bebaik kat luar sana. Hee Thanks Wawa sebab jaga Ein sampai dia nampak gemok. lalala~~ Ni ada video untuk Ein :

Klik gambar untuk tengok video! :D

Hahaha dah tengok? Terima kasih Ara sebab sudi bekerjasama dalam pembikinan video Ein ni. Hee Sorry kat Ein sebab wish lambat sebab saje je nak bagi ein merajuk hahaha Okey la Ein. Harap Ein happy tau dengan hadiah ni. Sorry sebab takde hadiah . hahaa Sampai disini dulu entri kali ini. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Comel la Konon? haha

KHAS UNTUK EIN!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera korang semua. Apa khabar? Semoga korang sihat-sihat selalu. Wee :D Hari ini entri khas untuk Ein a.k.a Ryan Smith. Kawan saya sejak Tingkatan 3 lagi, lama tu. hee Hari ini 11 MEI 2013, hari yang tak mungkin lupa la. haha Selamat Hari Lahir ein yang ke-22. hehe Dah lama dah tak jumpa ein, last jumpa 1 Januari 2013. haha Jaga diri bebaik kat luar sana. Hee Thanks Wawa sebab jaga Ein sampai dia nampak gemok. lalala~~ Ni ada video untuk Ein :

Klik gambar untuk tengok video! :D

Hahaha dah tengok? Terima kasih Ara sebab sudi bekerjasama dalam pembikinan video Ein ni. Hee Sorry kat Ein sebab wish lambat sebab saje je nak bagi ein merajuk hahaha Okey la Ein. Harap Ein happy tau dengan hadiah ni. Sorry sebab takde hadiah . hahaa Sampai disini dulu entri kali ini. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Comel la Konon? haha

May 11, 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Harap korang semua sihat. Pada siapa dah mengundi tu, terima kasih sebab dah jalankan tanggungjawab anda. Tahniah! :) Entri ini adalah sambungan dari entri pertama, "TRIP TO USS PART. 1 : HELLO KITTY TOWN".

29 April 2013 : USS Here I Come!


Pukul 9 kami bertolak dari hotel Tune dan sampai kat Singapura pukul 11 pagi. Masa perjalanan tu, kene lalui 2 imigresen. Masa kat imigresen ramai orang. Kene beratur panjang. So itulah yang melambatkan perjalanan. Sampai je kat USS tu, memang excited dah tengok Globe besar tu. Terus je memasing bergambar. haha


Zon #1 : Sci-Fi City

Benda pertama kami cari ialah Roller Coaster. Memang matlamat kami sampai USS nak naik Roller Coaster dan tak tahu pulak Roller Coaster tu ada dua. Satu nama dia "Battlestar Galactica : Human" dan satu lagik "Batterstar Galactica:Cylon". T^T sadis betul. hahaha HUMAN roller coaster warna merah dan bagi saya okey la naik tu. (Klik sini untuk tengok rupanya) Yang CYLON ni giler sikit, terpaksa tanggal kasut dan ia berwarna biru. (Klik sini untuk tengok rupanya) Matlamat kami akhirnya dah tercapai. Yeayy Kalau boleh bawak kamera, mesti best! hahaa Mula-mula diorang dah check dah, tak boleh bawak masuk apa-apa pon. Saya bagi 5/5 bintang.


Lepas tu kami bergambar dengan watak Transformers, Bumblebee . Sangatlah gedik giler si Bumblebee ni hahaha. Permainan seterusnya kami masuk "Transformers The Ride" . Dia bukanlah roller coaster tapi adalah wayang bergerak 4-D. hee Seronok okey. Dah la duduk barisan paling depan sekali haha Saya bagi 5/5 Bintang. Kami skip permainan "Accelerator" sebab malas nak peningkan kepala. hahaha



Zon #2 : New York


Seterusnya kami ke "Lights! Camera! Action!". Kat sini korang boleh tengok macam mana diorang buat filem  dan siapa bernasib baik duduk depan, sila bawa baju hujan okey. (Klik sini nak tengok rupanya) Paling terkejut bile ada kapal keluar langgar tempat korang hahaha Memang terkejut masa tu haahahaa. Kat sini tak boleh bawak masuk kamera ye. hehe Saya bagi 4/5 bintang.



Zon #3 : Ancient Egypt

Lepas tu kami main Roller Coaster kat "Revenge of The Mummy : The Ride". Ingatkan hanya biasa-biasa je sekali lagi mengejutkan bile Roller Coaster tu bergerak ke belakang. Terkejut saya. hahaha Tapi yang ni memang unexpected! haha Saya bagi 5/5 bintang.

Seterusnya kami naik "Treasure Hunter". Yang ni tak disarankan naik sebab tak berapa best. Tapi kalau korang rasa rugi bayar memahal, naik je la. hahaha Saya bagi 2/5 bintang sebab boring haha


Zon #4 : The Lost World

Kat zon ni memang zon main air je okey. hahaha mula-mula kami masuk "Jurassic Park Rapids Advanture", first main permainan air. (Klik sini kalau nak tengok rupanya). Dekat sini sila pakai baju hujan sebab memang akan basah giler. haha Sepanjang perjalanan dengan benda bulat yang pusing-pusing tu korang akan nampak dinasour dan air. Memang best. hee :) Saya bagi 5/5 bintang.


Seterusnya main "Canopy Flyer". Rupe dia macam roller coaster. Canopy ni sekejap je, untuk korang release kepenatan gitu. Okey okey je la kat sini. Saya bagi 3/5 bintang.


Next, "Waterworld". Kalau korang pergi USS , korang wajib datang sini dan duit korang tu tak sia-sia la. Show dia ada pukul 11.00 pagi, 3.00 petang dan 5.30 petang. Kalau pergi set time betul betul okey. hee Serius dalam ni best, korang boleh pilih nak duduk seat paling bawah (Soak Zone), tengah (Splash Zone) dan paling atas. Siapa duduk Soak Zone tu sila pakai baju hujan, sebab korang akan basah. hahaha Sangat seronok. Saya bagi 5/5 bintang.


Zon #5 : Far Far Away

Peminat Shrek korang harus datang sini, rasa macam betul betul kat Far Far Away haha  Benda pertama bila ada kat sana nak tengok "Shrek 4-D Adventure". Serius ini memang ramai orang. hee Korang akan rasa dalam movie tersebut. Seronok! Saya bagi 5/5 bintang.

Kebanyakkannya kami lalu je sebab dah letih dengan cuaca dan jalan kaki. Sangattt seronok dan berbaloi. Orang memang ramai, so korang ade duit lebih sikit tu beli tiket ekspress. Nanti korang yang untung. So overall Universal Studio Singapore BEST!  Jom tengok lagi gambar lain sepanjang kami kat sana.




































Haa dah tengok? Tamat sudah perjalanan ke USS tu. Alhamdulillah semuanya dah selesai. Kenangan takkan dilupakan kat sana. Kalau korang ade duit lebih, jom spend time kat sana okey. Sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye Bye :)

TRIP TO USS PART. 2 : USS HERE I COME!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Harap korang semua sihat. Pada siapa dah mengundi tu, terima kasih sebab dah jalankan tanggungjawab anda. Tahniah! :) Entri ini adalah sambungan dari entri pertama, "TRIP TO USS PART. 1 : HELLO KITTY TOWN".

29 April 2013 : USS Here I Come!


Pukul 9 kami bertolak dari hotel Tune dan sampai kat Singapura pukul 11 pagi. Masa perjalanan tu, kene lalui 2 imigresen. Masa kat imigresen ramai orang. Kene beratur panjang. So itulah yang melambatkan perjalanan. Sampai je kat USS tu, memang excited dah tengok Globe besar tu. Terus je memasing bergambar. haha


Zon #1 : Sci-Fi City

Benda pertama kami cari ialah Roller Coaster. Memang matlamat kami sampai USS nak naik Roller Coaster dan tak tahu pulak Roller Coaster tu ada dua. Satu nama dia "Battlestar Galactica : Human" dan satu lagik "Batterstar Galactica:Cylon". T^T sadis betul. hahaha HUMAN roller coaster warna merah dan bagi saya okey la naik tu. (Klik sini untuk tengok rupanya) Yang CYLON ni giler sikit, terpaksa tanggal kasut dan ia berwarna biru. (Klik sini untuk tengok rupanya) Matlamat kami akhirnya dah tercapai. Yeayy Kalau boleh bawak kamera, mesti best! hahaa Mula-mula diorang dah check dah, tak boleh bawak masuk apa-apa pon. Saya bagi 5/5 bintang.


Lepas tu kami bergambar dengan watak Transformers, Bumblebee . Sangatlah gedik giler si Bumblebee ni hahaha. Permainan seterusnya kami masuk "Transformers The Ride" . Dia bukanlah roller coaster tapi adalah wayang bergerak 4-D. hee Seronok okey. Dah la duduk barisan paling depan sekali haha Saya bagi 5/5 Bintang. Kami skip permainan "Accelerator" sebab malas nak peningkan kepala. hahaha



Zon #2 : New York


Seterusnya kami ke "Lights! Camera! Action!". Kat sini korang boleh tengok macam mana diorang buat filem  dan siapa bernasib baik duduk depan, sila bawa baju hujan okey. (Klik sini nak tengok rupanya) Paling terkejut bile ada kapal keluar langgar tempat korang hahaha Memang terkejut masa tu haahahaa. Kat sini tak boleh bawak masuk kamera ye. hehe Saya bagi 4/5 bintang.



Zon #3 : Ancient Egypt

Lepas tu kami main Roller Coaster kat "Revenge of The Mummy : The Ride". Ingatkan hanya biasa-biasa je sekali lagi mengejutkan bile Roller Coaster tu bergerak ke belakang. Terkejut saya. hahaha Tapi yang ni memang unexpected! haha Saya bagi 5/5 bintang.

Seterusnya kami naik "Treasure Hunter". Yang ni tak disarankan naik sebab tak berapa best. Tapi kalau korang rasa rugi bayar memahal, naik je la. hahaha Saya bagi 2/5 bintang sebab boring haha


Zon #4 : The Lost World

Kat zon ni memang zon main air je okey. hahaha mula-mula kami masuk "Jurassic Park Rapids Advanture", first main permainan air. (Klik sini kalau nak tengok rupanya). Dekat sini sila pakai baju hujan sebab memang akan basah giler. haha Sepanjang perjalanan dengan benda bulat yang pusing-pusing tu korang akan nampak dinasour dan air. Memang best. hee :) Saya bagi 5/5 bintang.


Seterusnya main "Canopy Flyer". Rupe dia macam roller coaster. Canopy ni sekejap je, untuk korang release kepenatan gitu. Okey okey je la kat sini. Saya bagi 3/5 bintang.


Next, "Waterworld". Kalau korang pergi USS , korang wajib datang sini dan duit korang tu tak sia-sia la. Show dia ada pukul 11.00 pagi, 3.00 petang dan 5.30 petang. Kalau pergi set time betul betul okey. hee Serius dalam ni best, korang boleh pilih nak duduk seat paling bawah (Soak Zone), tengah (Splash Zone) dan paling atas. Siapa duduk Soak Zone tu sila pakai baju hujan, sebab korang akan basah. hahaha Sangat seronok. Saya bagi 5/5 bintang.


Zon #5 : Far Far Away

Peminat Shrek korang harus datang sini, rasa macam betul betul kat Far Far Away haha  Benda pertama bila ada kat sana nak tengok "Shrek 4-D Adventure". Serius ini memang ramai orang. hee Korang akan rasa dalam movie tersebut. Seronok! Saya bagi 5/5 bintang.

Kebanyakkannya kami lalu je sebab dah letih dengan cuaca dan jalan kaki. Sangattt seronok dan berbaloi. Orang memang ramai, so korang ade duit lebih sikit tu beli tiket ekspress. Nanti korang yang untung. So overall Universal Studio Singapore BEST!  Jom tengok lagi gambar lain sepanjang kami kat sana.




































Haa dah tengok? Tamat sudah perjalanan ke USS tu. Alhamdulillah semuanya dah selesai. Kenangan takkan dilupakan kat sana. Kalau korang ade duit lebih, jom spend time kat sana okey. Sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye Bye :)

May 06, 2013