OH! BLOG. WHY?

08:30:00 Rafzan Tomomi 7 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. hey guys! Jumpa lagi. tetibe rajin pulak nak update. Beberapa hari ni baru perasan blogger punya "Edit HTML" dah berubah. Alamak makin peninglah pulak dengan coding-coding ni. Saya bukannya biasa dengan coding bagai ni. Kenapa wahai encik blogger dot com. Bertukar tanpa kebenaran?! ahhahaa *marah~* Bila dah tukar templat baru, terus hilang button like semua tu. aduh sadis sungguh. haha So kepada mereka yang tahu pasal coding baru ni tolong buatkan tutorial. hahaha Kesian . Terpaksa buat mana mampu je.

Cuti ke Australia dah diluluskan. Opss tipu je, Singapura. Haha 29-30 April ni maka bercutilah saya untuk merehatkan minda. Dia macam sempena setahun dah bekerja dekat sini. Malam 26 April bergerak ke Johor tapi singgah dulu kat Melaka. Jalan-jalan. Joli sana sini. haha 29 April tu baru ke USS. Tak sabar nak jejak ke kesana. First time overseas gitu. hahaha

Okeylah korang. Banyak membebel pulak hari ni. Asal ? hahaha Anyway, jagalah diri kat luar sana tu. Macam-macam terjadi sekarang. Terima kasih sebab sudi membaca. Selamat hari hari. Assalamualaikum & Bye bye :)

Girls' Generation - Beep Beep (Short ver)

7 comments:

  1. mira nak souvenier dari singapore ehh :D

    ReplyDelete
  2. haha insyaAllah mira kalau ade rezeki lebih hahaa

    ReplyDelete
  3. amboi berjalan sakan yer nty ....
    alang2 pegi singapore 2 , bley bwa blik patung singa 2 x ? hihi yg 2 la souvenir pling best .. thumbs up ..!

    ReplyDelete
  4. hhaha setahun sekali jalan sakan. bukan selalu kan. hee Patung Singa? Kat sini pon ada hahaha

    ReplyDelete
  5. http://anabiha.blogspot.com/2013/04/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    ReplyDelete