SWEET APRIL

00:00:00 Rafzan Tomomi 1 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Akhirnya dah masuk 1 April 2013. Hari ni tema blog saya berubah lagi. Yeayy... Tema bulan April ini ialah "Sugar Rush". Ini bukan krismas eh? ini gula-gula eh. hahaha Walaupun tak sama sangat macam dalam cerita "Wreck-it Ralph" tu tapi okey la. Hahaha Seperti biasa tema haruslah comel kan? hahaha. Harap korang semua suka okey. Haa lagi satu, jangan gatal-gatal nak April Fool pulak hari ni. Tak baik. hehe. Okeylah Semoga korang terus setia membaca blog ni. InsyaAllah bulan ni banyak update. hee Can't Wait for USS end of this month. Itu saja entri kali ini. Selamat melalui bulan April dengan baik dan sentiasa dimurahkan rezeki. :) Assalamualaikum & Bye Bye :)

edit : theme ini adalah theme sementara. 

AKB48 - Sugar Rush 

1 comment:

  1. RT? Hahahaha
    Aku RT jugak...
    Razil Tahir...
    hahahah XD

    ReplyDelete