• MARCH


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut "Rafzan Tomomi Story". Rasenya dah 2 minggu tak update blog ni. Hee Bulan Februari dah pun melabuhkan tirainya.... Bulan Februari ni sekejap je ade 28 hari je kan. Semoga Mac ini lebih baik dari Februari. hee Okeylah, sekali lagi buat kali ke-8, tema blog saya ni dah bertukar rupa. Terlupa nak print screen tema yang lepas. -.-" haha Tema kali ini ialah "Colourful Fruity". Sangat berwarna-warni, dan mungkin sakit mata. hahhaha Harap korang suka la ye :) Okeylah. Sekejap je untuk kali ni, jumpa lagi di entri seterusnya :) Assalamualaikum & Bye Bye.

    Shae-Sayang.

  • You might also like

    8 comments:

    1. adorable giller theme awk !!! -_- jelesss...huhuhu

      ReplyDelete
    2. hehehe terima kasih. hee
      jangan jeles, tak baik hahaa

      ReplyDelete
    3. http://jenabook.blogspot.com

      halo, sy dah follow blog ni..klu x keberatan boleh la balas budi. kui3

      ReplyDelete
    4. Hihihhi cerianya blog nieee. Macam macam ade. Hah lagu sayang tu emang best.

      ReplyDelete
    5. meriah gila colourful fruitty...
      Warna-warni macma hari raya...
      huhuhuhuh

      dah berzaman aku tak edit blog.. huhhuhuhu

      ReplyDelete
    6. Sinar Hidayah : terima kasih :) hee

      ReplyDelete
    7. Rizal : Tahu takpe. meriah gilee. hahaha

      ReplyDelete