MARCH

00:00:00 Rafzan Tomomi 8 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut "Rafzan Tomomi Story". Rasenya dah 2 minggu tak update blog ni. Hee Bulan Februari dah pun melabuhkan tirainya.... Bulan Februari ni sekejap je ade 28 hari je kan. Semoga Mac ini lebih baik dari Februari. hee Okeylah, sekali lagi buat kali ke-8, tema blog saya ni dah bertukar rupa. Terlupa nak print screen tema yang lepas. -.-" haha Tema kali ini ialah "Colourful Fruity". Sangat berwarna-warni, dan mungkin sakit mata. hahhaha Harap korang suka la ye :) Okeylah. Sekejap je untuk kali ni, jumpa lagi di entri seterusnya :) Assalamualaikum & Bye Bye.

Shae-Sayang.

8 comments:

  1. adorable giller theme awk !!! -_- jelesss...huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehe terima kasih. hee
    jangan jeles, tak baik hahaa

    ReplyDelete
  3. http://jenabook.blogspot.com

    halo, sy dah follow blog ni..klu x keberatan boleh la balas budi. kui3

    ReplyDelete
  4. Hihihhi cerianya blog nieee. Macam macam ade. Hah lagu sayang tu emang best.

    ReplyDelete
  5. meriah gila colourful fruitty...
    Warna-warni macma hari raya...
    huhuhuhuh

    dah berzaman aku tak edit blog.. huhhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Sinar Hidayah : terima kasih :) hee

    ReplyDelete
  7. Rizal : Tahu takpe. meriah gilee. hahaha

    ReplyDelete