gambar takde kene mengena dengan entri. ahha

Assalamualaikum & Salam sejahtera. Bertemu sekali lagi kita ye. So untuk entri ke-4 dari 5 entri terbaru ni pasal "Selamat Tinggal Mac". Hari ini 30 Mac 2013. Hari terakhir untuk bulan Mac. Rasa macam sekejap sangat dah nak masuk bulan April. Cepat masa berlalu kan? Dalam bulan 3 ni, macam-macam perkara berlaku. Ada suka, duka dan macam-macam la. Semoga bulan April lebih baik dari bulan Mac. InsyaAllah. :) Sekarang ni tengah sibuk nak buat tema baru untuk blog ni. Setiap bulan mesti tukar. Itu trademark blog saya. Harap esok semuanya berjalan lancar. hee :) Stay tuned untuk esok dengan blog theme baru. Okeylah sampai disini dulu, Jumpa di entri esok. Assalamualaikum & Bye bye . :) 

Morning Musume. - Brainstorming




GOODBYE MARCH

gambar takde kene mengena dengan entri. ahha

Assalamualaikum & Salam sejahtera. Bertemu sekali lagi kita ye. So untuk entri ke-4 dari 5 entri terbaru ni pasal "Selamat Tinggal Mac". Hari ini 30 Mac 2013. Hari terakhir untuk bulan Mac. Rasa macam sekejap sangat dah nak masuk bulan April. Cepat masa berlalu kan? Dalam bulan 3 ni, macam-macam perkara berlaku. Ada suka, duka dan macam-macam la. Semoga bulan April lebih baik dari bulan Mac. InsyaAllah. :) Sekarang ni tengah sibuk nak buat tema baru untuk blog ni. Setiap bulan mesti tukar. Itu trademark blog saya. Harap esok semuanya berjalan lancar. hee :) Stay tuned untuk esok dengan blog theme baru. Okeylah sampai disini dulu, Jumpa di entri esok. Assalamualaikum & Bye bye . :) 

Morning Musume. - Brainstorming




March 31, 2013

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Hai. Minggu ni dah terlebih rajin pulak update. hehe Untuk entri ke 3 dari 5 entri ni, saya saje edit edit gambar masa giler-giler dalam opis. Semua tengah rehat dan ade yang busy dengan kerja so, saya dengan bantuan Alif Shah Jamil pergi tangkap gambar dalam opis. hahaha Entri kali ni pendek je. Ada gambar-gambar je. Sila tengok :


















Begitulah kami dalam office ni. Haha Saje nak faymes kan diorang dalam blog ni. Haa, sampai disini saja entri kali ini. Jangan lupa esok ada lagi entri tau. Terima kasih membaca. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

C-ute - Crazy Kanzen na Otona

WORK


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Hai. Minggu ni dah terlebih rajin pulak update. hehe Untuk entri ke 3 dari 5 entri ni, saya saje edit edit gambar masa giler-giler dalam opis. Semua tengah rehat dan ade yang busy dengan kerja so, saya dengan bantuan Alif Shah Jamil pergi tangkap gambar dalam opis. hahaha Entri kali ni pendek je. Ada gambar-gambar je. Sila tengok :


















Begitulah kami dalam office ni. Haha Saje nak faymes kan diorang dalam blog ni. Haa, sampai disini saja entri kali ini. Jangan lupa esok ada lagi entri tau. Terima kasih membaca. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

C-ute - Crazy Kanzen na Otona
March 30, 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua. Terima kasih sebab sudi jenguk blog saya ni. Lately, pengunjung blog ni dah menurun, mungkin dah jarang update kot. Okeylah post kedua ni nak story pasal hari rabu hari tu. 


Saya mintak cuti sebab nak buat Pasport. Memang ramai sangat orang. Sebenarnya saya tak tahu la kat mana nak buat pasport. Abang saya bawakla pergi Imigresen kat Wangsa Maju. Sampai situ dalam 10.30 pagi. Memang orang dah ramai sangat. dapat nombor "1307" masa tengok giliran sekarang "1091" mak aihh. Ada 300 orang lagi. Memang sempat jalan-jalan pergi makan semua. Tunggu punya tunggu sampai pukul 2.30 petang baru giliran sampai. hahaha itu baru daftar hantar borang semua. Lepas tu tunggu dalam 15 minit untuk buat pembayaran.


Lepas buat bayaran, kitorang pergi jalan-jalan satu kawasan tu jap. Bosan menunggu. haha Konon nak cari kedai makan, rupanya nak dekat sejam jugak berjalan. Terus kitorang pergi Imigresen balik. Tunggu dalam 15 minit, baru nombor dipanggil. Alhamdulillah dah settle ponnn. hee. Boleh melancong sesuka hati. hee Balik tu lepas kat Wangsa Walk tengok movie cerita "The Croods". Mak pon join tengok sekali. hahaha


Sampai disini saje entri kali ini. So siapa nak buat pasport tu kalau boleh datang awal okey. Nanti jadi macam saya. Tunggu sampai bape jam. hahaha Okeylah Jumpa dientri seterusnya esok. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Owl City & Yuna - Shine Your Way

BUKU MERAH


Assalamualaikum & Salam sejahtera semua. Terima kasih sebab sudi jenguk blog saya ni. Lately, pengunjung blog ni dah menurun, mungkin dah jarang update kot. Okeylah post kedua ni nak story pasal hari rabu hari tu. 


Saya mintak cuti sebab nak buat Pasport. Memang ramai sangat orang. Sebenarnya saya tak tahu la kat mana nak buat pasport. Abang saya bawakla pergi Imigresen kat Wangsa Maju. Sampai situ dalam 10.30 pagi. Memang orang dah ramai sangat. dapat nombor "1307" masa tengok giliran sekarang "1091" mak aihh. Ada 300 orang lagi. Memang sempat jalan-jalan pergi makan semua. Tunggu punya tunggu sampai pukul 2.30 petang baru giliran sampai. hahaha itu baru daftar hantar borang semua. Lepas tu tunggu dalam 15 minit untuk buat pembayaran.


Lepas buat bayaran, kitorang pergi jalan-jalan satu kawasan tu jap. Bosan menunggu. haha Konon nak cari kedai makan, rupanya nak dekat sejam jugak berjalan. Terus kitorang pergi Imigresen balik. Tunggu dalam 15 minit, baru nombor dipanggil. Alhamdulillah dah settle ponnn. hee. Boleh melancong sesuka hati. hee Balik tu lepas kat Wangsa Walk tengok movie cerita "The Croods". Mak pon join tengok sekali. hahaha


Sampai disini saje entri kali ini. So siapa nak buat pasport tu kalau boleh datang awal okey. Nanti jadi macam saya. Tunggu sampai bape jam. hahaha Okeylah Jumpa dientri seterusnya esok. Assalamualaikum & Bye Bye :)

Owl City & Yuna - Shine Your Way
March 29, 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera untuk semua. Apa khabar? Dah beberapa hari tak update. Tapi jangan risau, saya akan update 5 benda dalam masa 5 hari berturut-turut. Post pertama ini nak cerita pasal Ulser Mulut. Now, saya dah kena ulser mulut. -.-" dah seminggu jugak la. Masa mula-mula kena tu memang susah nak makan dan merosakkan mood. haha Okeylah saya ada buat research sikit pasal Ulser Mulut ni (ala kopipes je..). At least berguna jugak nanti kan. hee

Punca Ulser Mulut

Basically, ulser mulut ni terjadi sebab cuaca sekeliling yang terlalu panas dan kurangnya air masak. Tapi secara saintiknya (menurut blog ini) ada sebab lain. Nak tahu sebabnya? 

  • kecederaan pada lapisan nipis mulut disebabkan tergigit bibir, termakan makanan yang tajam atau pun air yang terlalu panas smpai melecur mungkin.
  • kekurangan zat dalam tubuh badan macam zat besi dan acid folic
  • tekanan perasaan
  • imuniti yang lemah
Cara Mencegah Ulser Mulut

Haa. Bak kata orang, "Mencegah sebelum terkena". Jadi marilah mencegah sebelum kena. Tak senang duduk woi hahaha cara nak mencegah (menurut blog ini) :

  • Banyak minum air suam
  • Berehat dan tidur dengan cukup
  • Amalkan tabiat menjaga kebersihan mulut dan gigi supaya ia berada dalam keadaan yang baik.
  • Mengambil makanan yang berkhasiat dan seimbang. Pastikan vitamin B12 dan C cukup diambil.
Cara Merawat Ulser Mulut

Cara merawat ulser ni ada beberapa cara (mengikut blog ini) :

  • Ambil secubit garam dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu. Tapi pedih sikit la ye.
  • Letak BONJELA kat tempat yang kena Ulser tu.
  • Ambil sedikit Kapur Makan dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu.
  • Minum Air yang bergas dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu. biarkan seketika.
Cara pertama dan kedun tu selalu sangat orang suruh buat tapi cara ketiga dengan keempat tu nampak lain sikit. Semoga apa yang dikongsikan ni dapatlah sedikit manfaat untuk korangkan. Mana tahu nanti terkena kan? hahaa. Kalau dah terkena nak buat macam mana kan. haha Harap cepatlah sikit sihat ulser ni. Tak larat. Hurmm Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. 

ULSER MULUT


Assalamualaikum & Salam sejahtera untuk semua. Apa khabar? Dah beberapa hari tak update. Tapi jangan risau, saya akan update 5 benda dalam masa 5 hari berturut-turut. Post pertama ini nak cerita pasal Ulser Mulut. Now, saya dah kena ulser mulut. -.-" dah seminggu jugak la. Masa mula-mula kena tu memang susah nak makan dan merosakkan mood. haha Okeylah saya ada buat research sikit pasal Ulser Mulut ni (ala kopipes je..). At least berguna jugak nanti kan. hee

Punca Ulser Mulut

Basically, ulser mulut ni terjadi sebab cuaca sekeliling yang terlalu panas dan kurangnya air masak. Tapi secara saintiknya (menurut blog ini) ada sebab lain. Nak tahu sebabnya? 

  • kecederaan pada lapisan nipis mulut disebabkan tergigit bibir, termakan makanan yang tajam atau pun air yang terlalu panas smpai melecur mungkin.
  • kekurangan zat dalam tubuh badan macam zat besi dan acid folic
  • tekanan perasaan
  • imuniti yang lemah
Cara Mencegah Ulser Mulut

Haa. Bak kata orang, "Mencegah sebelum terkena". Jadi marilah mencegah sebelum kena. Tak senang duduk woi hahaha cara nak mencegah (menurut blog ini) :

  • Banyak minum air suam
  • Berehat dan tidur dengan cukup
  • Amalkan tabiat menjaga kebersihan mulut dan gigi supaya ia berada dalam keadaan yang baik.
  • Mengambil makanan yang berkhasiat dan seimbang. Pastikan vitamin B12 dan C cukup diambil.
Cara Merawat Ulser Mulut

Cara merawat ulser ni ada beberapa cara (mengikut blog ini) :

  • Ambil secubit garam dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu. Tapi pedih sikit la ye.
  • Letak BONJELA kat tempat yang kena Ulser tu.
  • Ambil sedikit Kapur Makan dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu.
  • Minum Air yang bergas dan letakkan di tempat yang kena Ulser tu. biarkan seketika.
Cara pertama dan kedun tu selalu sangat orang suruh buat tapi cara ketiga dengan keempat tu nampak lain sikit. Semoga apa yang dikongsikan ni dapatlah sedikit manfaat untuk korangkan. Mana tahu nanti terkena kan? hahaa. Kalau dah terkena nak buat macam mana kan. haha Harap cepatlah sikit sihat ulser ni. Tak larat. Hurmm Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. 

March 28, 2013

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada semua. Korang semua apa khabar? Semoga korang sihat selalu okey. Fuh~ sekali lagi terasa mengabaikan blog ini. Tapi takpe. Dalam minggu ni, insyaAllah penuh kot entri dari saya. haha Okeylah entri kali ni sebab mengisi masa lapang, so terlintas difikiran (sebab takda idea -.-") 

#1 Trip to USS 2013

Tahun ni kalau ada rezeki dan diizinkan Allah S.W.T, hujung bulan 4 ni nak ke USS. Maka banyaklah duit yang nak dipakai. Sekarang mengalami krisis kewangan. hahaha So terpaksa la berjimat dan segala aktiviti luar telah dikurangkan. hahaha Ikat perut? yaa mungkin. Semoga apa yang dicadangkan ni jadi. InsyaAllah. Bak kata orang "Kita yang merancang, Tuhan yang tentukan."

#2 Kerja Banyak?

Hurmm banyaklah jugak kerja mendesign ni. Rasa macam banyak, tapi takdelah banyak pon. Kadang-kadang nak design perlukan idea. Kalau sampai dah takde idea, mulalah melalut. hahaha

#3 Kurangkan Makan

Hahaha ini paling susah sekali. tapi apakan daya, terpaksalah makan dengan ala kadar. hahaha Takpe demi kebaikan perut hahaha

#4 Kereta Oh Kereta

Kereta tersebut dah terbiar dari hari bekerja. Sebab saya masih lagi tak bawak kereta tu. -.-" Ape ke teruknya? hahaha Tapi takpelah. InsyaAllah boleh bawaklah Rafzan! hahah Sekarang saya perlukan pengajar bawak kereta besar tu. haha 

Banyak lagi dalam kepala ni, tapi ni je la yang terluah. Semoga apa yang dirancang jadi. Amin~~ Okeylah Sampai disini saje entri kali ni. Oh ye, saya akan publish 5 entri mulai Khamis ni (28.3.2013) sehingga Isnin depan (01.04.2013). Wee Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & bye bye. :)

Morning Musume - Brainstorming (Loose Shot Ver.)

Morning Musume. - Kimi Sae Ireba Nani mo Iranai (Dance Shot Ver.)

APA YANG ADA DALAM FIKIRAN SEKARANG?


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada semua. Korang semua apa khabar? Semoga korang sihat selalu okey. Fuh~ sekali lagi terasa mengabaikan blog ini. Tapi takpe. Dalam minggu ni, insyaAllah penuh kot entri dari saya. haha Okeylah entri kali ni sebab mengisi masa lapang, so terlintas difikiran (sebab takda idea -.-") 

#1 Trip to USS 2013

Tahun ni kalau ada rezeki dan diizinkan Allah S.W.T, hujung bulan 4 ni nak ke USS. Maka banyaklah duit yang nak dipakai. Sekarang mengalami krisis kewangan. hahaha So terpaksa la berjimat dan segala aktiviti luar telah dikurangkan. hahaha Ikat perut? yaa mungkin. Semoga apa yang dicadangkan ni jadi. InsyaAllah. Bak kata orang "Kita yang merancang, Tuhan yang tentukan."

#2 Kerja Banyak?

Hurmm banyaklah jugak kerja mendesign ni. Rasa macam banyak, tapi takdelah banyak pon. Kadang-kadang nak design perlukan idea. Kalau sampai dah takde idea, mulalah melalut. hahaha

#3 Kurangkan Makan

Hahaha ini paling susah sekali. tapi apakan daya, terpaksalah makan dengan ala kadar. hahaha Takpe demi kebaikan perut hahaha

#4 Kereta Oh Kereta

Kereta tersebut dah terbiar dari hari bekerja. Sebab saya masih lagi tak bawak kereta tu. -.-" Ape ke teruknya? hahaha Tapi takpelah. InsyaAllah boleh bawaklah Rafzan! hahah Sekarang saya perlukan pengajar bawak kereta besar tu. haha 

Banyak lagi dalam kepala ni, tapi ni je la yang terluah. Semoga apa yang dirancang jadi. Amin~~ Okeylah Sampai disini saje entri kali ni. Oh ye, saya akan publish 5 entri mulai Khamis ni (28.3.2013) sehingga Isnin depan (01.04.2013). Wee Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & bye bye. :)

Morning Musume - Brainstorming (Loose Shot Ver.)

Morning Musume. - Kimi Sae Ireba Nani mo Iranai (Dance Shot Ver.)

March 25, 2013
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera! :) Dah seminggu lebih tak update blog ini, jadi saya pon dengan suka hatinya update. haha Takde topik nak diupdate so, saya upload je la gambar yang saya tangkap guna handphone baru saya, Sony Xperia J. Kan Yuna kata "Dalam setiap gambar ada ceritanya" haha.


#1 - Bersama Bazli Zafri kat McD Sungai Wang. Lebih kurang 11 bulan (hampir setahun) tak berjumpa . Akhirnya Allah S.W.T temukan kami sekali lagi. Banyak jugalah cerita kami borakkan. haha

#2 - Meet Akak (Fina) juga kat McD Sungai Wang. Akak pon dah lama tak jumpa. Dia sekarang sambung Degree kat KL. tapi jarang jumpa. hee

#3 - and finally we meet. Sejak dia balik bercuti dari UITM Seri Iskandar, kami tak jumpa langsung. Last jumpa, bulan 12. Lama giler. haha Lepas rindu kat Bestie kite ni, Nisha. Tunggu dia cuti lagi entah bila. hahaha

#4 - Makanan. hehe

#5 - 8th year menjadi kawan. hee

#6 - My new baby, MINHO. Comel je haha

#7 - Namaku tertaip disitu. Guna mesin taip dedulu punya. hahaha.

#8 - Nasi goreng + lamb chop kecik + ayam tandori + kuah sayur = lemak. haha

#9 - Dessert. sumpah sedap. Yang putih tu Yogurt+Pudding Strawberry , yang merah belakang tu rasa Raspberry+cheese. Lagi la. 2-3 kali tambah setiap satu haha

#10 - Roti Telur dari kedai Pak Ayob Tip Tip.

#11 - Tatkala keseorangan, sedap betul menikmati Aiskrim McD. haha

#12 - Qaisarah comel.

#13 - Sate dekat R&R Sungai Buloh. = Lemak haha

#14 - Meeting.

#15 - Nasi Lemak.

#16 - Cekodok berminyak

#17 -  GOOD MORNING.

#18 - Favourite perfume kecik tapi bahu harum semerbak. haha

#19 - Nasi Goreng Cina yang berharga RM4.00 tapi macam dua orang makan. Fuh~~

Overall, puas hati lah pakai Handphone Sony Xperia J ni. Tak tahu ia akan bertahan sampai bila. hee Saya tinggalkan korang dengan lagu dari Yuna - Life Your Life. :)


 

FROM "XPERIA J" TO U

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera! :) Dah seminggu lebih tak update blog ini, jadi saya pon dengan suka hatinya update. haha Takde topik nak diupdate so, saya upload je la gambar yang saya tangkap guna handphone baru saya, Sony Xperia J. Kan Yuna kata "Dalam setiap gambar ada ceritanya" haha.


#1 - Bersama Bazli Zafri kat McD Sungai Wang. Lebih kurang 11 bulan (hampir setahun) tak berjumpa . Akhirnya Allah S.W.T temukan kami sekali lagi. Banyak jugalah cerita kami borakkan. haha

#2 - Meet Akak (Fina) juga kat McD Sungai Wang. Akak pon dah lama tak jumpa. Dia sekarang sambung Degree kat KL. tapi jarang jumpa. hee

#3 - and finally we meet. Sejak dia balik bercuti dari UITM Seri Iskandar, kami tak jumpa langsung. Last jumpa, bulan 12. Lama giler. haha Lepas rindu kat Bestie kite ni, Nisha. Tunggu dia cuti lagi entah bila. hahaha

#4 - Makanan. hehe

#5 - 8th year menjadi kawan. hee

#6 - My new baby, MINHO. Comel je haha

#7 - Namaku tertaip disitu. Guna mesin taip dedulu punya. hahaha.

#8 - Nasi goreng + lamb chop kecik + ayam tandori + kuah sayur = lemak. haha

#9 - Dessert. sumpah sedap. Yang putih tu Yogurt+Pudding Strawberry , yang merah belakang tu rasa Raspberry+cheese. Lagi la. 2-3 kali tambah setiap satu haha

#10 - Roti Telur dari kedai Pak Ayob Tip Tip.

#11 - Tatkala keseorangan, sedap betul menikmati Aiskrim McD. haha

#12 - Qaisarah comel.

#13 - Sate dekat R&R Sungai Buloh. = Lemak haha

#14 - Meeting.

#15 - Nasi Lemak.

#16 - Cekodok berminyak

#17 -  GOOD MORNING.

#18 - Favourite perfume kecik tapi bahu harum semerbak. haha

#19 - Nasi Goreng Cina yang berharga RM4.00 tapi macam dua orang makan. Fuh~~

Overall, puas hati lah pakai Handphone Sony Xperia J ni. Tak tahu ia akan bertahan sampai bila. hee Saya tinggalkan korang dengan lagu dari Yuna - Life Your Life. :)


 

March 19, 2013

Assalamualaikum dan Hai korang semua. Dah beberapa hari tak update, maka saya updatelah hari ini. Seperti yang dinyatakan di atas. Tahun 2013 merupakan tahun kene Diet. Oh no! Seluar semakin tak muat, baju semakin ketat, perut semakin ke depan. Runsing ada. Pening ada. Haha *dalam dilema~* 

Terima kasih Dafi :)

Saya terima beberapa teguran dari orang terdekat. Mereka kata saya dah gemuk sangat. Ade juga yang terus direct cakap saya memang dah tembam, pipi dah naik. Terima kasih saya hargai. Walaupun kecewa dengan diri sendiri. hurmmm You know? saya dah cuba dah beberapa bulan untuk sedikit senaman seperti naik tangga, jalan kaki jauh dan dah cuba juga untuk mengurangkan pengambilan makanan. Tapi tak berjaya. 

Saya tak percaya pada Pil atau apa juga jenis ubat untuk kurus. Ade orang cakap jangan makan nasi tapi saya percaya , kita perlu makan nasi tapi dengan kadar sedikit kan? InsyaAllah tahun ni saya turun at least untuk 10 kg mungkin. Yang penting semangat dari keluarga, dan kawan-kawan. :) 

We Are Never Ever Getting Back Together by Taylor Swift

2013 -YEAR OF DIET-


Assalamualaikum dan Hai korang semua. Dah beberapa hari tak update, maka saya updatelah hari ini. Seperti yang dinyatakan di atas. Tahun 2013 merupakan tahun kene Diet. Oh no! Seluar semakin tak muat, baju semakin ketat, perut semakin ke depan. Runsing ada. Pening ada. Haha *dalam dilema~* 

Terima kasih Dafi :)

Saya terima beberapa teguran dari orang terdekat. Mereka kata saya dah gemuk sangat. Ade juga yang terus direct cakap saya memang dah tembam, pipi dah naik. Terima kasih saya hargai. Walaupun kecewa dengan diri sendiri. hurmmm You know? saya dah cuba dah beberapa bulan untuk sedikit senaman seperti naik tangga, jalan kaki jauh dan dah cuba juga untuk mengurangkan pengambilan makanan. Tapi tak berjaya. 

Saya tak percaya pada Pil atau apa juga jenis ubat untuk kurus. Ade orang cakap jangan makan nasi tapi saya percaya , kita perlu makan nasi tapi dengan kadar sedikit kan? InsyaAllah tahun ni saya turun at least untuk 10 kg mungkin. Yang penting semangat dari keluarga, dan kawan-kawan. :) 

We Are Never Ever Getting Back Together by Taylor Swift
March 11, 2013
Assalamualaikum & Hai semua. Mesti pelik kan, dah tak guna ayat panjang berjela tu hahaha. Saje tukar angin. lalala~ Sebenarnya nak update ni sepatutnya dah lama (2 Minggu lepas) masa Press Conference untuk Anugerah Tribute P. Ramlee. Ape tu Anugerah Tribute P.Ramlee? Kalau nak tahu, dia anugerah untuk telemovie-telemovie yang dipertandingkan di TV1. Drama-drama tersebut dah mula ditayangkan sejak November 2012. Sekarang pon ada ulangan. :) Apa yang berlaku sepanjang event tersebut? Jom tengok :)


Eh, its balloon. haha

Stalker Kak Fouziah Gous.

Eh, Rafzan Tomomi. haha

Meriah okey.

Fouziah Gous.

Kami.

Izzue Islam menyanyi. 

Dayang Nurfaizah turut membuat persembahan.

Simbolik perasmian; jom letupkan belon! 

yeayyy...

Antara artis yang hadir.

Kak Sya & Kak Bayani.

Kak Nad, Izzue Islam, Amar Baharin & Kak Sya.

Bersama Diana Johor.

Rosyam Nor yang sempoi.

 Bersama 2 peminat saya; Izzue Islam & Amar Baharin. haha


Bersama photographer hebat dan Artis popular (haha) : Abang Ed Shahir.

Posing fefeeling Rozita Che Wan. haha

Gambar : Kak Nad, Alif Shah Jamil & Azlan.
Edit : Rafzan Tomomi

Haa. Itulah sedikit sebanyak pasal PC Anugerah Tribute P.Ramlee. Jadi, cepat dapatkan surat khabar Utusan Malaysia setiap Isnin dan Jumaat. Undian terbanyak dan tepat akan memenangi RM3,000. Rugi kalau tak join ni. Korang tak pernah tengok telemovie yang bertanding? Jangan risau. Boleh tengok secara online/streaming disini. Kalau nak tahu pasal info terkini Tribute P.Ramlee, sila layari http://www.rtm.gov.my/tributepramlee/. Ade masa lagi nak mengundi sampai April nanti. 

MEET IZZUE ISLAM & PC ANUGERAH TRIBUTE P.RAMLEE

Assalamualaikum & Hai semua. Mesti pelik kan, dah tak guna ayat panjang berjela tu hahaha. Saje tukar angin. lalala~ Sebenarnya nak update ni sepatutnya dah lama (2 Minggu lepas) masa Press Conference untuk Anugerah Tribute P. Ramlee. Ape tu Anugerah Tribute P.Ramlee? Kalau nak tahu, dia anugerah untuk telemovie-telemovie yang dipertandingkan di TV1. Drama-drama tersebut dah mula ditayangkan sejak November 2012. Sekarang pon ada ulangan. :) Apa yang berlaku sepanjang event tersebut? Jom tengok :)


Eh, its balloon. haha

Stalker Kak Fouziah Gous.

Eh, Rafzan Tomomi. haha

Meriah okey.

Fouziah Gous.

Kami.

Izzue Islam menyanyi. 

Dayang Nurfaizah turut membuat persembahan.

Simbolik perasmian; jom letupkan belon! 

yeayyy...

Antara artis yang hadir.

Kak Sya & Kak Bayani.

Kak Nad, Izzue Islam, Amar Baharin & Kak Sya.

Bersama Diana Johor.

Rosyam Nor yang sempoi.

 Bersama 2 peminat saya; Izzue Islam & Amar Baharin. haha


Bersama photographer hebat dan Artis popular (haha) : Abang Ed Shahir.

Posing fefeeling Rozita Che Wan. haha

Gambar : Kak Nad, Alif Shah Jamil & Azlan.
Edit : Rafzan Tomomi

Haa. Itulah sedikit sebanyak pasal PC Anugerah Tribute P.Ramlee. Jadi, cepat dapatkan surat khabar Utusan Malaysia setiap Isnin dan Jumaat. Undian terbanyak dan tepat akan memenangi RM3,000. Rugi kalau tak join ni. Korang tak pernah tengok telemovie yang bertanding? Jangan risau. Boleh tengok secara online/streaming disini. Kalau nak tahu pasal info terkini Tribute P.Ramlee, sila layari http://www.rtm.gov.my/tributepramlee/. Ade masa lagi nak mengundi sampai April nanti. 
March 06, 2013