NEW LOOK!

00:00:00 Rafzan Tomomi 16 Comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Korang apa khabar? Saya kembali dengan entri entri saya. hehehe Fuh~~ dah lama tak update blog ni. Terima kasih kerana masih sudi jenguk blog ini. Sekejap je kan dah masuk bulan Februari 2013.

Tema Baru Februari 2013

Sempena 'fresh' lagi Tahun Baru ni, saya tukar tema blog ini sekali dengan layout dia. hee Sebab terlalu sibuk dengan kerja dan tak sihat beberapa hari ni, terpaksa tutup sekejap blog ni start Selasa (29.01.2013) sampai kelmarin (31.01.2013). Harap korang semua suka la dengan tema ni.

Cancel

Sebenarnya ada tema lain selain tema ini, tapi terpaksa dibatalkan kerana ada masalah teknikal dan tak sesuai untuk blog ini. Sebenarnya agak suka konsep header tu tapi rasa macam tak sesuai pulak. hee

Tak banyak nak cerita untuk entri kali ini, semoga bulan Februari lebih best dari bulan sebelumnya. Selamat Tinggal Januari :) Sampai disini dulu entri kali ini, jumpa dientri seterusnya. Sebelum 'close' jom layan lagu dari Ana Raffali - Jauh Ke Syurga. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

16 comments:

  1. yang bawah tu agy cantik hehe .. tp header skang nmpk cute :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam...
    nice blog..
    n suka la lagu anna rafalli tue.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ainol akasyah : hehe ye ke? rase macam ade kurang dengan header tu. pape pon, terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. Razli Tahir : hee terima kasih. Haah lagu Ana Raffali ni best kan. :)

    ReplyDelete
  5. Ezyra Daniel : heheh terima kasih :)

    ReplyDelete