RANDOM AWESOME #2

16:02:00 Rafzan Tomomi 2 Comments

Ara Kimora post gambar kat instagram. hahahaha dusta sangat perkataan HOT tu hahaha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Apa khabar? Rasenye dah seminggu tak update blog ni kerana ke'busy'an banyak kerja. Cantik jugak tarikh hari ni 13.01.2013. :) Entri ini sepatutnya di publish hari Jumaat lepas tapi atas sebab-sebab tertentu, tertunda sampai hari ini :)

Instagram



Apa itu Instagram? Instagram tu dia macam edit edit gambar cecantik macam tu. Tak tahu la macam mana nak terangkan? Tapi saya suka. Sekarang boleh dah berinstagram heheh Seronok. Antara-antara gambar dalam instagram tersebut :

 

 

 

 

 


Another Suprise


Yup ade lagi surprise, kali ni dari Wani pulak. Dari jauh hadiah tu datang. Terima kasih Wani atas hadiah hari lahir ini. Saya sangat terharu :') Takkan  la lupakan Wani. Jangan risau k :)

Selamat Tinggal BB!


Yes. Selamat tinggal BB. Setelah 7 bulan kita bersama, akhirnya saya terpaksa meninggalkan mu wahai BB. Saya telah beralih yang baru. So lepas ni jangan BBM saya tau. Saya dah tak pakai BB. Ape-ape pon terima kasih atas kesetiaan awak selama 7 bulan bersama saya wahai Blackberry! Sekarang say Hye to my new HP, "MINHO" hhaha Dah boleh Instagram dengan gembiranya. hehe

I Got A Boy safely arrived!



Yeah!! Akhirnya khamis lepas album Girls' Generation yang ditunggu tunggu dah sampai! :D Terima kasih kepada Valoa Records. Saya dapat Group version dari 10 version (9 lagi solo version) so takde la terkilan sangat. hehehe :)

Sampai disini dahulu entri kali ini. Bila entri seterusnya tak pasti. Pape pon tunggu je okey. Jom layan lagu dari Girls' Generation - "I GOT A BOY" Assalamualaikum & Bye Bye! :)

2 comments: