INTO THE NEW YEARS

00:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Tahun Baru 2013! Baru je semalam 2012 tinggalkan kita. Hari ni kita buka buku baru dan simpan buku lama tu. hee. Semoga tahun 2013 korang akan bertambah baik, rezeki melimpah-limpah. InsyaAllah :)

Perancangan Untuk Blog Tahun 2013

  • Berkemungkinan akan ada contest tapi tak tahu bile akan mula lagi.
  • Lebih Berita SNSD & Morning Musume.
  • Update sebanyak mungkin dalam sebulan. Minimum : 10 entri sebulan.
  • Design-design banner dan tema yang lagi menarik.
  • Menambah lagi bilangan Follower.
  • Menambah baik pulih lagi blog dari semasa ke semasa. 
  • dan banyak lagi.. hehe :)
What Happen on 31st December 2012






(Klik untuk saiz lebih besar)

Terima kasih kepada semua yang wish melalui Facebook, Twitter, Blog, Mesej, Whatsapp dan BBM. Saya sangat terharu dengan ucapan-ucapan yang korang hantar. hehehe Siapa tak wish tu wish je, boleh lagi tu. hahahaha Anyway, dapat jugak makan kek indulgence :D ehehehe seronok....  Terima kasih juga kepada Ara Kimora sebab mention artis-artis Malaysia wish birthday saya. Saya rasa sangat teruja hehehe 

Itu saja untuk entri kali ini. Selamat Tahun baru 2013! Saya baru 21 tahun weh. Hehhe Excited Lebih ni hahaha Sebelum "close" jom dengar lagu dari Girls' Generation - INTO THE NEW WORLD. Assalamualaikum & Bye Bye.

0 comments: