DIP N DIP

19:55:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Bulan ni je tak banyak update sebab terlalu busy *busy ker?! hahaha* Entri kali ini merupakan entri yang ke-70. waaa sekejap je dah sampai 70 entri. hehehe :). 

Dip n Dip


Apa itu Dip n Dip? Kalau korang semua nak tahu, Dip n Dip ni ialah kedai dessert (dalam bahasa melayunya, "Pencuci Mulut") Kedai ni fokus dia pada manisan dan pencuci mulut terutama sekali kegemaran saya, coklat. Kalau penggemar coklat, sila la datang kedai ni. hehehe Papehal korang boleh bukak link sini. 2 hari lepas saya, Nadia, Fuzz dan Wani pergi kedai Dip n Dip ni kat Jalan Telawi. Dekat-dekat je dengan Bangsar Village. :) Harga dia sedikit mahal tapi okeylah untuk korang yang suka coklat. :)

Jalan-Jalan @ Bangsar Village

Sebenarnya takde la jalan-jalan pon. Saje je pose-pose dalam tu. hahahah Jom tengok mak cik mak cik ni pose. hahahaha :p







Dah habes tengok? haa. Sampai disini saja entri kali ni. hee Entri ini sepatutnya dipublishkan kelmarin tapi atas sebab-sebab tertentu. Okeylah jumpa di entri seterusnya. heheh Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan f(x), NU ABO. Assalamualaikum & Bye Bye! :)

4 comments: