Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Bulan ni je tak banyak update sebab terlalu busy *busy ker?! hahaha* Entri kali ini merupakan entri yang ke-70. waaa sekejap je dah sampai 70 entri. hehehe :). 

Dip n Dip


Apa itu Dip n Dip? Kalau korang semua nak tahu, Dip n Dip ni ialah kedai dessert (dalam bahasa melayunya, "Pencuci Mulut") Kedai ni fokus dia pada manisan dan pencuci mulut terutama sekali kegemaran saya, coklat. Kalau penggemar coklat, sila la datang kedai ni. hehehe Papehal korang boleh bukak link sini. 2 hari lepas saya, Nadia, Fuzz dan Wani pergi kedai Dip n Dip ni kat Jalan Telawi. Dekat-dekat je dengan Bangsar Village. :) Harga dia sedikit mahal tapi okeylah untuk korang yang suka coklat. :)

Jalan-Jalan @ Bangsar Village

Sebenarnya takde la jalan-jalan pon. Saje je pose-pose dalam tu. hahahah Jom tengok mak cik mak cik ni pose. hahahaha :p







Dah habes tengok? haa. Sampai disini saja entri kali ni. hee Entri ini sepatutnya dipublishkan kelmarin tapi atas sebab-sebab tertentu. Okeylah jumpa di entri seterusnya. heheh Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan f(x), NU ABO. Assalamualaikum & Bye Bye! :)

DIP N DIP


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Bulan ni je tak banyak update sebab terlalu busy *busy ker?! hahaha* Entri kali ini merupakan entri yang ke-70. waaa sekejap je dah sampai 70 entri. hehehe :). 

Dip n Dip


Apa itu Dip n Dip? Kalau korang semua nak tahu, Dip n Dip ni ialah kedai dessert (dalam bahasa melayunya, "Pencuci Mulut") Kedai ni fokus dia pada manisan dan pencuci mulut terutama sekali kegemaran saya, coklat. Kalau penggemar coklat, sila la datang kedai ni. hehehe Papehal korang boleh bukak link sini. 2 hari lepas saya, Nadia, Fuzz dan Wani pergi kedai Dip n Dip ni kat Jalan Telawi. Dekat-dekat je dengan Bangsar Village. :) Harga dia sedikit mahal tapi okeylah untuk korang yang suka coklat. :)

Jalan-Jalan @ Bangsar Village

Sebenarnya takde la jalan-jalan pon. Saje je pose-pose dalam tu. hahahah Jom tengok mak cik mak cik ni pose. hahahaha :p







Dah habes tengok? haa. Sampai disini saja entri kali ni. hee Entri ini sepatutnya dipublishkan kelmarin tapi atas sebab-sebab tertentu. Okeylah jumpa di entri seterusnya. heheh Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan f(x), NU ABO. Assalamualaikum & Bye Bye! :)

January 18, 2013
Ara Kimora post gambar kat instagram. hahahaha dusta sangat perkataan HOT tu hahaha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Apa khabar? Rasenye dah seminggu tak update blog ni kerana ke'busy'an banyak kerja. Cantik jugak tarikh hari ni 13.01.2013. :) Entri ini sepatutnya di publish hari Jumaat lepas tapi atas sebab-sebab tertentu, tertunda sampai hari ini :)

Instagram



Apa itu Instagram? Instagram tu dia macam edit edit gambar cecantik macam tu. Tak tahu la macam mana nak terangkan? Tapi saya suka. Sekarang boleh dah berinstagram heheh Seronok. Antara-antara gambar dalam instagram tersebut :

 

 

 

 

 


Another Suprise


Yup ade lagi surprise, kali ni dari Wani pulak. Dari jauh hadiah tu datang. Terima kasih Wani atas hadiah hari lahir ini. Saya sangat terharu :') Takkan  la lupakan Wani. Jangan risau k :)

Selamat Tinggal BB!


Yes. Selamat tinggal BB. Setelah 7 bulan kita bersama, akhirnya saya terpaksa meninggalkan mu wahai BB. Saya telah beralih yang baru. So lepas ni jangan BBM saya tau. Saya dah tak pakai BB. Ape-ape pon terima kasih atas kesetiaan awak selama 7 bulan bersama saya wahai Blackberry! Sekarang say Hye to my new HP, "MINHO" hhaha Dah boleh Instagram dengan gembiranya. hehe

I Got A Boy safely arrived!



Yeah!! Akhirnya khamis lepas album Girls' Generation yang ditunggu tunggu dah sampai! :D Terima kasih kepada Valoa Records. Saya dapat Group version dari 10 version (9 lagi solo version) so takde la terkilan sangat. hehehe :)

Sampai disini dahulu entri kali ini. Bila entri seterusnya tak pasti. Pape pon tunggu je okey. Jom layan lagu dari Girls' Generation - "I GOT A BOY" Assalamualaikum & Bye Bye! :)

RANDOM AWESOME #2

Ara Kimora post gambar kat instagram. hahahaha dusta sangat perkataan HOT tu hahaha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Apa khabar? Rasenye dah seminggu tak update blog ni kerana ke'busy'an banyak kerja. Cantik jugak tarikh hari ni 13.01.2013. :) Entri ini sepatutnya di publish hari Jumaat lepas tapi atas sebab-sebab tertentu, tertunda sampai hari ini :)

Instagram



Apa itu Instagram? Instagram tu dia macam edit edit gambar cecantik macam tu. Tak tahu la macam mana nak terangkan? Tapi saya suka. Sekarang boleh dah berinstagram heheh Seronok. Antara-antara gambar dalam instagram tersebut :

 

 

 

 

 


Another Suprise


Yup ade lagi surprise, kali ni dari Wani pulak. Dari jauh hadiah tu datang. Terima kasih Wani atas hadiah hari lahir ini. Saya sangat terharu :') Takkan  la lupakan Wani. Jangan risau k :)

Selamat Tinggal BB!


Yes. Selamat tinggal BB. Setelah 7 bulan kita bersama, akhirnya saya terpaksa meninggalkan mu wahai BB. Saya telah beralih yang baru. So lepas ni jangan BBM saya tau. Saya dah tak pakai BB. Ape-ape pon terima kasih atas kesetiaan awak selama 7 bulan bersama saya wahai Blackberry! Sekarang say Hye to my new HP, "MINHO" hhaha Dah boleh Instagram dengan gembiranya. hehe

I Got A Boy safely arrived!



Yeah!! Akhirnya khamis lepas album Girls' Generation yang ditunggu tunggu dah sampai! :D Terima kasih kepada Valoa Records. Saya dapat Group version dari 10 version (9 lagi solo version) so takde la terkilan sangat. hehehe :)

Sampai disini dahulu entri kali ini. Bila entri seterusnya tak pasti. Pape pon tunggu je okey. Jom layan lagu dari Girls' Generation - "I GOT A BOY" Assalamualaikum & Bye Bye! :)

January 13, 2013


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Apa khabar semua? Hari ini 5 Januari 2013 saya kembali update! Berehat sekejap beberapa hari hehe Sangat teruja. :)

Surprise

me with nadia. gambar fuzz takde pulak. hahaha

Semalam, 4 Januari 2013 saya hangout dengan Nadia & Fuzz. Selalu kalau keluar diorang bagitau nak pergi mana tapi kali ini diorang tak cakap. Malas la nak tanye kan. So ikut je la diorang. Kadang-kadang kitorang hari Jumaat pergi lepak memana. 

Masa dalam kereta nadia ade kotak tau. "Itu mak aku punya barang. Jaga elok elok" Katenyee. Rupenya dah sampai je tempat kitorang nak pergi tu, Fuzz dengan Nadia nyanyi Happy Birthday. Sangat terharu :') 

Kami pergi makan Steamboat kat Setapak (dekat dengan bangunan Festival City). Ramai sangat orang. Diorang sediakan ala buffet. Satu kepala RM25 (rasenye). Makan je ape yang anda suka. hahaha Memang banyak lah amek makanan -.-" Terima kasih kat Nadia dengan Fuzz sebab belanja. Kenyang sangat.


Disebabkan tak sempat nak potong kek, akhirnya saya potong kek dalam kereta. hahaha Kelakar la first time potong kek dalam kereta. Terima kasih sangat-sangat kat Nadia dengan Fuzz. Saya sangat terharu dan rasa dihargai. hahaha.. :D

Sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi di entri seterusnya. Sebelum "close" jom layan lagu dari  f(x) - Chu~♡. Assalamualaikum dan Bye bye ! :D

SURPRISE



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Apa khabar semua? Hari ini 5 Januari 2013 saya kembali update! Berehat sekejap beberapa hari hehe Sangat teruja. :)

Surprise

me with nadia. gambar fuzz takde pulak. hahaha

Semalam, 4 Januari 2013 saya hangout dengan Nadia & Fuzz. Selalu kalau keluar diorang bagitau nak pergi mana tapi kali ini diorang tak cakap. Malas la nak tanye kan. So ikut je la diorang. Kadang-kadang kitorang hari Jumaat pergi lepak memana. 

Masa dalam kereta nadia ade kotak tau. "Itu mak aku punya barang. Jaga elok elok" Katenyee. Rupenya dah sampai je tempat kitorang nak pergi tu, Fuzz dengan Nadia nyanyi Happy Birthday. Sangat terharu :') 

Kami pergi makan Steamboat kat Setapak (dekat dengan bangunan Festival City). Ramai sangat orang. Diorang sediakan ala buffet. Satu kepala RM25 (rasenye). Makan je ape yang anda suka. hahaha Memang banyak lah amek makanan -.-" Terima kasih kat Nadia dengan Fuzz sebab belanja. Kenyang sangat.


Disebabkan tak sempat nak potong kek, akhirnya saya potong kek dalam kereta. hahaha Kelakar la first time potong kek dalam kereta. Terima kasih sangat-sangat kat Nadia dengan Fuzz. Saya sangat terharu dan rasa dihargai. hahaha.. :D

Sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi di entri seterusnya. Sebelum "close" jom layan lagu dari  f(x) - Chu~♡. Assalamualaikum dan Bye bye ! :D

January 05, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Tahun Baru 2013! Baru je semalam 2012 tinggalkan kita. Hari ni kita buka buku baru dan simpan buku lama tu. hee. Semoga tahun 2013 korang akan bertambah baik, rezeki melimpah-limpah. InsyaAllah :)

Perancangan Untuk Blog Tahun 2013

  • Berkemungkinan akan ada contest tapi tak tahu bile akan mula lagi.
  • Lebih Berita SNSD & Morning Musume.
  • Update sebanyak mungkin dalam sebulan. Minimum : 10 entri sebulan.
  • Design-design banner dan tema yang lagi menarik.
  • Menambah lagi bilangan Follower.
  • Menambah baik pulih lagi blog dari semasa ke semasa. 
  • dan banyak lagi.. hehe :)
What Happen on 31st December 2012






(Klik untuk saiz lebih besar)

Terima kasih kepada semua yang wish melalui Facebook, Twitter, Blog, Mesej, Whatsapp dan BBM. Saya sangat terharu dengan ucapan-ucapan yang korang hantar. hehehe Siapa tak wish tu wish je, boleh lagi tu. hahahaha Anyway, dapat jugak makan kek indulgence :D ehehehe seronok....  Terima kasih juga kepada Ara Kimora sebab mention artis-artis Malaysia wish birthday saya. Saya rasa sangat teruja hehehe 

Itu saja untuk entri kali ini. Selamat Tahun baru 2013! Saya baru 21 tahun weh. Hehhe Excited Lebih ni hahaha Sebelum "close" jom dengar lagu dari Girls' Generation - INTO THE NEW WORLD. Assalamualaikum & Bye Bye.

INTO THE NEW YEARS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Tahun Baru 2013! Baru je semalam 2012 tinggalkan kita. Hari ni kita buka buku baru dan simpan buku lama tu. hee. Semoga tahun 2013 korang akan bertambah baik, rezeki melimpah-limpah. InsyaAllah :)

Perancangan Untuk Blog Tahun 2013

  • Berkemungkinan akan ada contest tapi tak tahu bile akan mula lagi.
  • Lebih Berita SNSD & Morning Musume.
  • Update sebanyak mungkin dalam sebulan. Minimum : 10 entri sebulan.
  • Design-design banner dan tema yang lagi menarik.
  • Menambah lagi bilangan Follower.
  • Menambah baik pulih lagi blog dari semasa ke semasa. 
  • dan banyak lagi.. hehe :)
What Happen on 31st December 2012






(Klik untuk saiz lebih besar)

Terima kasih kepada semua yang wish melalui Facebook, Twitter, Blog, Mesej, Whatsapp dan BBM. Saya sangat terharu dengan ucapan-ucapan yang korang hantar. hehehe Siapa tak wish tu wish je, boleh lagi tu. hahahaha Anyway, dapat jugak makan kek indulgence :D ehehehe seronok....  Terima kasih juga kepada Ara Kimora sebab mention artis-artis Malaysia wish birthday saya. Saya rasa sangat teruja hehehe 

Itu saja untuk entri kali ini. Selamat Tahun baru 2013! Saya baru 21 tahun weh. Hehhe Excited Lebih ni hahaha Sebelum "close" jom dengar lagu dari Girls' Generation - INTO THE NEW WORLD. Assalamualaikum & Bye Bye.

January 01, 2013