LESS THAN 24 HOUR

09:00:00 Rafzan Tomomi 1 Comments



Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut blog ini. Hari ini 30.12.2012. Dan 2 hari lagi nak masuk tahun 2013. Anda teruja? Saya lagi la teruja hahaha. Selamat Hari Ahad semua. Sekarang mesti ramai tengah bercuti kan. Tak pergi mana-mana ke? ehehhe

24 Jam 

Kurang dari 24 jam lagi saya nak masuk 21 tahun. hee Lambatkan? Tapi saya sangat seronok. Ini post hari ke-9 tanpa henti. Sorry tau mana yang selalu sangat nampak link blog ni. Ape ape pon korang, terima kasih okey. :)

I Got A Boy "Yoona" Teaser Image


Girls Generation II ~Girls & Peace~ 


Akhirnya album yang ditunggu -tunggu sudah sampai. Terkejut jugak. Ingatkan hari Isnin rupanya kelmarin. Hee Sangat terkejut dan happy. heee. :)

Tinggal lagi beberapa jam je lagi ni. hehehe Tak sabarnya. Okeylah jumpa dientri seterusnya. Selamat mencuba! Saya tunggu ucapan yang terbaik dari anda heheh. Sebelum close jom layan lagu dari 2NE1 - I Love You . Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye. :)

1 comment: