EARLY GIFT

11:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog ini. :) Selamat Hari Isnin! Hari ini saya nak update pasal hadiah hari jadi saya. Tinggal beberapa hari je lagi. Tapi dah daapt hadiah. Alhamdulillah hehehe :) Terima kasih. Jom tengok hadiah-hadiah saya. :)

Hadiah-Hadiah :)

The Sweetest Gift
Kad ni idea kak Nad. Saya sangat suka kad ini. hehehhee Terima kasih :D

Unexpected Gift
Serius. Tak sangka dapat beg. Ingatkan dapat baju. hehehe :')

Oh!
Saya beli album ini hahahaa sebahagian dari hadiah. :)

HOOT
Ini pun saya beli jugak hehe tapi tak sangka dapat 18 fotokad :D Excited!

I Got A Boy "Tiffany" Teaser Image


Saya sangat teruja dengan semua hadiah-hadiah di atas. Terima kasih :') Tinggal lagi 7 hari lagi. hee Okeylah sampai disini entri saya. jumpa di entri seterusnya. Sebelum "close" jom layan lagu dari GIRLS' GENERATION - HOOT. Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye! :)

0 comments: