COMIC FIESTA 2012

09:00:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Hari ini 25.12.2012. Cuti umum sempena Krismas. Sabtu hari tu (22.12.2012) Abang dan adik saya ajak saya pergi ke 'Comic Fiesta 2012' kat Kuala Lumpur Convention Center (KLCC). Saya bukan penggemar anime tapi saya suka pergi event-event macam ni. :) Bayaran masuk ke Comic Fiesta ini ialah RM20. Mostly banyak cosplay-cosplay yang comel, handsome dan cantik sepanjang majlis ini. Sangat teruja tengok semangat mereka memperagakan cosplay yang dipakai. Dalam tu jugak ada yang menjual hasil lukisan, button, bag, buku dan macam-macam lagi. Sangat seronok! :) Jom tengok apa yang berlaku sepanjang majlis berlangsung. :)















I Got A Boy "Sunny" Teaser Image


Sunny nampak gojes dalam gambar kat atas sekali tu. Suka rambut kaler purple dua. Nampak stylo. Anyway, 6 hari lagi besday saya. Hee Tak sabarnya! :D Okeylah sampai disini dulu entri ini. Jumpe die entri seterusnya. Mungkin esok. hehehe Sebelum "close" jom layan lagu dari Morning Musume, "Help me!!". Enjoy! Assalamualaikum dan Bye Bye. :)

4 comments:

  1. owh event ni , haha , nak pergi jugak tapi tiket balik kelantan dah beli dah , so , balik kelantan je lar ,

    ReplyDelete
  2. ohh hehehhe xpe. pergi tahun depan okey :D

    ReplyDelete