AZAM 2013

09:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Hari ini 27 Disember 2012. 5 Hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2012 dan masuk ke tahun 2013.Topik hari ini adalah AZAM 2013. Hujung-hujung tahun ni mesti korang dah pasang azam korang kan? :)

Azam 2013

Tahun 2013 semakin hampir. Korang dah pasang belum azam untuk tahun 2013? Alhamdulillah ada diantara azam tahun 2012 saya dah capai. hee Syukur sangat :) Okey jom tengok apa azam saya untuk tahun 2013 :

Arahan : sila scroll :)
01 Kurus! haha

Azam ni setiap tahun ade dalam diri ni. Tapi setiap kali nak kurus ada saje halangan hahhaa InsyaAllah dapat turunkan berat badan tahun depan! Ganbatte nee~ :D

02 Mula Mengumpul Duit


Tahun 2013 umur semakin meningkat dan saya perlu mula kumpul duit untuk masa depan saya. InsyaAllah ade rezeki lebih nak buat bisnes sikit tapi masih dalam perancangan.hee  Misi kumpul duit bermula!

03 Memiliki Kereta

Lepas dapat lesen kereta awal November hari tu, saya dan keluarga dah berbincang untuk beli kereta. Tak sure lagi nak amek kereta apa? Korang ada cadangan tak? hahaha Mungkin dalam bulan Februari atau Mac 2013. Masih lagi dalam perancangan. :)

04 Blog : Lebih banyak post dan 500 Followers

Tahun 2013 saya akan cuba update sebanyak mungkin. InsyaAllah hee

05 Cinta Hati. haha

Hahaha ini azam paling mengarut. Mana tahu tahun 2013 dah terbuka hati untuk terima sesiapa. hahahaa lawak la! :p

I Got A Boy "Jessica" Teaser Image


Okeylah sampai disini dulu entri ini. Tinggal lagi 4 hari untuk menyambut hari lahir saya. Hee Siapa excited? hahaha Saya sorang je kot. hahah Sebelum "close" jom layan lagu dari Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights. Assalamualaikum & Bye Bye! :)

2 comments: