12 DECEMBER 2012

12:12:00 Rafzan Tomomi 0 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog ini. Semalm dah update hari ini update lagi. hehe Hari ini 12 Disember 2012 . Kepada sesiapa yang sambut hari lahir hari ini Selamat Hari Lahir!!! :D

Menghitung hari lagi dan lagi...

Tinggal lagi 18 hari sahaja lagi nak meninggalkan usia 20 tahun. Bila dah masuk 21 tahun , maksudnya saya dah dewasa. Apa??! hahaha Tak sabarnya. hee :)

Morning Musume New Single, "Help Me!!"


Kumpulan Idol kesukaan saya, Morning Musume. akan mereleasekan single ke-52 mereka, "Help Me!!" pada 23 Januari 2012 (yes! bulan depan). Ini merupakan kemunculan single pertama bersama Oda Sakura, anggota generasi ke-11. Tak sabarnya!! :D






*Klik gambar untuk lebih jelas*

12.12.2012

Mesti ramai diantara korang tertunggu-tunggu hari ni kan? Hehe. Cantik tarikh hari ni. hee Pastinya tarikh ini menjadi rebutan semua orang seperti mereka yang nak kahwin, buat sesuatu untuk kenangan pada tarikh ini, bercinta dan sebagainya. Kenangan saya pada 12 Disember 2012 ni ialah kerja! hahaha *gelak besar~*

Sampai disini sahaja entri kali ini. Kita jumpa lagi di entri seterusnya. Sebelum tu jom layan lagu dari Mano Erina - NEXT MY SELF yang singlenya release hari ini. enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye.

0 comments: