NOVEMBER

00:12:00 Rafzan Tomomi 2 Comments



Assalamualaikum & salam sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog saya ni. hehehe Dah lama tak update ni, still busy tapi mencurik sedikit masa nak update blog saya ni. hehehe Apa khabar semua? Rindu saya takk?! hahaha :D Okeylah, bulan Oktober dah melabuhkan tirainya sekarang dah masuk bulan November. Semoga bulan November ni lebih baik dari sebelumnya. :)

Tema Blog yang baru!

Kalau siapa perasan, tema blog saya dah bertukar. Dari "Graduation" kembali seperti biasa. Tema "Comel Comel Belaka" ada bebintang hehehhe... Macam mana korang rasa okey tak? hehe. Harapnya okey la ye hehe :)

Misi Lesen P Diteruskan!

Hari tu dah gagal dah bahagian jalan raya. hummm tapi takpe. 5 November 2012 ni jadi penentu sama ada aku berjaya atau tidak. hehe.. Doakan kejayaan saya okey. :)

Misi Kuruskan Badan Kembali!!

Bulan ni nak target turun 3kg. hmmm.. Agak-agak boleh tak? Hari Selasa haritu pergi buat Medical Check Up, berat saya 116.3 kg. :O terkejut nye. makin membesar pulak hahahaa Takpe-takpe. kita tengok je okey nanti hehehe 

Sampai Disini dulu entri saya kali ni. Selamat bulan November semua. hehehehe Psstt.. lagi 60 hari birthday saya. hehehe Tak sabarnya. :) Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum Bye bye :)

Sebelum "close" tu jom layan lagu dari kumpulan terkenal J-pop, AKB48 - "Gingham Check". Enjoy! :)


2 comments: