FLOWER POWER

21:04:00 Rafzan Tomomi 5 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pengikut dan pembaca setia blog. :) Hari ni teringin nak update something tapi entah la, tak tahu nak update ape? haha. Kalau masa praktikal dulu hari-hari update. Tapi bile dah kerja ni tak tahu nak update apa. haha

Kerja! Kerja! Kerja!

Dalam minggu ni, banyak la jugak mendesign-design dan minggu ni ade jugak pergi ke jaga booth masa Hari Inovasi 2012 dekat Muzium Negara. Finally, saya dapat bercakap dan menerangkan sedikit sebanyak pasal RTM Mobile. Sambil tu promote juga, MyKlik. :) Lepas ni kalau terlepas episod-episod cerita feveret korang kat TV1 or TV2, boleh la tengok kat MyKlik. MyKlik adalah percuma. :)

Jujur, Salah ke?

Tak salah kan kalau kita jujur tentang sesuatu benda. Terpulang pada individu itu mahu terima atau tidak dan percaya atau tidak. Kita jujur untuk kebaikan hubungan masa depan. Sekarang saya biarkan ia berlalu. PAST is PAST. Tak perlu ingat lagi. :)

FLOWER POWER & GIRLS' GENERATION II ~Girls & Peace~

Kumpulan GIRLS' GENERATION akan releasekan single japanese ke-6, "FLOWER POWER" pada 21 November 2012 dan Album Studio Japanese Ke-2, "GIRLS' GENERATION II ~Girls & Peace~" pada 28 November 2012. Ini sangat mengujakan saya. hehe. Saya nak kongsikan sedikit info pasal single dan album ni (sebab saya nak beli ;P) :

FLOWER POWER

(Regular CD Only)
UPCH-89129
1,575 Yen (RM59+)

CD

01 FLOWER POWER
02 BEEP BEEP
03 Girls' Generation II Smash Up

**Track 2 & 3 takde dalam album "GIRLS' GENERATION II ~Girls & Peace~"

GIRLS' GENERATION II ~Girls & Peace~

(Limited Edition CD+DVD A)
UPCH-29126
7,490 Yen (RM284+)

(Limited CD+DVD B)
UPCH-29127
3,990 Yen (RM151+)


(Regular CD Only)
UPCH-20305
3,059 Yen (RM116+)

CD

01 FLOWER POWER
02 Animal
03 I'm a Diamond
04 Reflection
05 Stay Girls
06 T.O.P
07 BOOMERANG
08 Oh!
09 ALL MY LOVE IS FOR YOU
10 PAPARAZZI
11 Girls & Peace
12 Not Alone

DVD

01 PAPARAZZI (Music Clip)
02 ALL MY LOVE IS FOR YOU (Music Clip)
03 Oh! (Music Clip)
04 FLOWER POWER (Music Clip)
05 PAPARAZZI GOLD Dance Ver. (Limited Edition CD+DVD A sahaja)
06 Oh! Dance Ver. (Limited Edition CD+DVD A sahaja)
07 FLOWER POWER Dance Ver. (Limited Edition CD+DVD A sahaja)

I'm super excited dengan release ni. hehe Hari tu ade beli first japanese album GIRLS' GENERATION dengan harga RM129.90. Tak sabar nak tunggu album ke-2 release hehehe. Maybe 2-3 bulan lagi ade kat Speedy tu. hehe :)

Haa... Sampai disini je lah entri kali ni. Hehe. Semoga korang semua belajar/bekerja baik-baik okey. hehehe Okeylah. Jumpa lafgi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan klip video dari Girls' Generation - "FLOWER POWER". Sangat cool! hehehe Enjoy! :)


5 comments:

  1. seo hyun...lama x jumpa...haha

    ReplyDelete
  2. hhaahh minat GIRLS' GENERATION jugak ke? hehe

    ReplyDelete
  3. kpop nampak ? . . Haha . . Siap ada harga yea . .

    ReplyDelete
  4. hahaha ape yang hebatnye? hahaa ala harga tu sesaje je hehe

    ReplyDelete