recent posts

WISH

11/30/2012 02:24:00 pm
Assalamualaikum & salam sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut setia blog ini. Hee Salam Jumaat semua. Hari ni 30 November 2012, har...
WISH WISH Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/30/2012 02:24:00 pm Rating: 5

L = 50

11/26/2012 02:47:00 pm
Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada pembaca dan pengikut blog saya yang saya Hormati. Apa khabar? Selamat Hari isnin. hehehe. ...
L = 50 L = 50 Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/26/2012 02:47:00 pm Rating: 5

ONE TWO THREE

11/25/2012 01:37:00 pm
Assalamualaikum "Kalau Jawab SAYANG, Kalau tak Jawab Dosa" hee Tiru kak Maria Elena. hehe Tak lupa Salam Sejahtera kepada se...
ONE TWO THREE ONE TWO THREE Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/25/2012 01:37:00 pm Rating: 5

SWEET CANDY FLOSS

11/19/2012 02:32:00 pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Apa khabar? dah beberapa hari dah tak update blo...
SWEET CANDY FLOSS SWEET CANDY FLOSS Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/19/2012 02:32:00 pm Rating: 5

ISTANBUL AKU DATANG!

11/14/2012 02:28:00 pm
Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya. Macam biasa, korang ape khabar? Untunglah pa...
ISTANBUL AKU DATANG! ISTANBUL AKU DATANG! Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/14/2012 02:28:00 pm Rating: 5

CUTI CUTI HAPPY!

11/12/2012 04:12:00 pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pengikut & pembaca blog saya. Apa khabar? Baik kah anda semua? hehehe. Harap semuany...
CUTI CUTI HAPPY! CUTI CUTI HAPPY! Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/12/2012 04:12:00 pm Rating: 5

ROLLING IN THE DEEP

11/08/2012 02:58:00 pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya. Hee as usual? Apa khabar? Sekarang susah nak u...
ROLLING IN THE DEEP ROLLING IN THE DEEP Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/08/2012 02:58:00 pm Rating: 5

FINALLY!

11/05/2012 04:28:00 pm
hahaha kejam tak? Assalamualaikum & salam sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Selamat hari Isnin hehe. Ha...
FINALLY! FINALLY! Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/05/2012 04:28:00 pm Rating: 5
SEGMEN: FOLLOWER BAWAH 400 SEGMEN: FOLLOWER BAWAH 400 Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/05/2012 10:30:00 am Rating: 5

FLOWER POWER

11/02/2012 09:04:00 pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pengikut dan pembaca setia blog. :) Hari ni teringin nak update something tapi enta...
FLOWER POWER FLOWER POWER Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/02/2012 09:04:00 pm Rating: 5

NOVEMBER

11/01/2012 12:12:00 am
Assalamualaikum & salam sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog saya ni. hehehe Dah lama tak update ni, still busy tapi...
NOVEMBER NOVEMBER Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/01/2012 12:12:00 am Rating: 5
Powered by Blogger.