recent posts

MY GRADUATION DAY 14.10.2012



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Hee. Rasenye dah seminggu meninggalkan blog ni. Ape khabar? Semoga korang sihat-sihat dan semakin comel. hehe Baru-baru ni, 14 Oktober 2012 ni la kan, saya menghadiri majlis Konvokesyen Kolej Poly-Tech MARA Kali ke-29. Saya rasa sangat gembira sebab akhirnya setelah usaha saya selama 3 tahun berbaloi saya menerima Segulung Diploma yang saya idam-idamkan dulu. :')  Kini, saya dah graduate dari DIPLOMA IN MULTIMEDIA. hehe Jom tengok detik detik kami semua bersama :)






























Mama jee Snap dari handycam : 




"Saya nak ucap terima kasih kepada semua kawan-kawan, keluarga dan lecturer-lecturer di KPTM Ipoh yang membantu saya sepanjang saya belajar disitu. Sekarang saya secara rasminya telah "graduate" dalam Diploma in Multimedia :) -14.10.2012, Rafzan Tomomi- ♥"

Special Edit :



Gambar ni sebenarnya saya edit letak gambar saya. ahaha Mase ni saya tak dapat nak join mereka untuk photoshoot. hehehe Rindu la korang lepas ni kan. hehehe :')

Haaa sampai disini saja entri kali ni. Ape-ape pon saya sangat seronok dapat jumpa kawan-kawan, snap gambar, dan macam-macam lagi. :) Jumpa di entri seterusnya okey. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan ni dulu, video parody dari abang-abang saya, "Teman Pengganti". Jangan lupa tengok masa 2:51 ade muka saya. hahahahhaa Enjoy! :)

MY GRADUATION DAY 14.10.2012 MY GRADUATION DAY 14.10.2012 Reviewed by Rafzan Tomomi on 10/18/2012 10:38:00 am Rating: 5

4 comments:

Powered by Blogger.