Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog "Rafzan Tomomi Story". Entri kali ini special sikit pasal kawan hari lahir kawan saya, ARA KIMORA. Kalau korang perasan la, Ara yang selalu bergambar dengan saya. :) Tahun 2010, dengan 2011 dapat sambut besday dia tapi tahun ni jauh sikit. Saya takde hadiah nak bagi, so saya tulis special entri untuk Ara hehheee :) Ini saya ada special message untuk ara, (ara pernah send video nyanyi lagu besday masa besday saya. hehehe)  : 




hehehe semoga Ara terus sukses dalam kerjanya, dapat suami yang terbaik dan terus sihat selalu bersama keluarga yang tercinta. hehehe... Sorry saya mengarut. Apepon Selamat Hari Lahir Siti Nooraihah . :) Jumpa di entri seterusnya byebye :)

Ini ara : 


SELAMAT HARI LAHIR ARA KIMORA.


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog "Rafzan Tomomi Story". Entri kali ini special sikit pasal kawan hari lahir kawan saya, ARA KIMORA. Kalau korang perasan la, Ara yang selalu bergambar dengan saya. :) Tahun 2010, dengan 2011 dapat sambut besday dia tapi tahun ni jauh sikit. Saya takde hadiah nak bagi, so saya tulis special entri untuk Ara hehheee :) Ini saya ada special message untuk ara, (ara pernah send video nyanyi lagu besday masa besday saya. hehehe)  : 




hehehe semoga Ara terus sukses dalam kerjanya, dapat suami yang terbaik dan terus sihat selalu bersama keluarga yang tercinta. hehehe... Sorry saya mengarut. Apepon Selamat Hari Lahir Siti Nooraihah . :) Jumpa di entri seterusnya byebye :)

Ini ara : 


October 21, 2012


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Hee. Rasenye dah seminggu meninggalkan blog ni. Ape khabar? Semoga korang sihat-sihat dan semakin comel. hehe Baru-baru ni, 14 Oktober 2012 ni la kan, saya menghadiri majlis Konvokesyen Kolej Poly-Tech MARA Kali ke-29. Saya rasa sangat gembira sebab akhirnya setelah usaha saya selama 3 tahun berbaloi saya menerima Segulung Diploma yang saya idam-idamkan dulu. :')  Kini, saya dah graduate dari DIPLOMA IN MULTIMEDIA. hehe Jom tengok detik detik kami semua bersama :)






























Mama jee Snap dari handycam : 




"Saya nak ucap terima kasih kepada semua kawan-kawan, keluarga dan lecturer-lecturer di KPTM Ipoh yang membantu saya sepanjang saya belajar disitu. Sekarang saya secara rasminya telah "graduate" dalam Diploma in Multimedia :) -14.10.2012, Rafzan Tomomi- ♥"

Special Edit :



Gambar ni sebenarnya saya edit letak gambar saya. ahaha Mase ni saya tak dapat nak join mereka untuk photoshoot. hehehe Rindu la korang lepas ni kan. hehehe :')

Haaa sampai disini saja entri kali ni. Ape-ape pon saya sangat seronok dapat jumpa kawan-kawan, snap gambar, dan macam-macam lagi. :) Jumpa di entri seterusnya okey. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan ni dulu, video parody dari abang-abang saya, "Teman Pengganti". Jangan lupa tengok masa 2:51 ade muka saya. hahahahhaa Enjoy! :)

MY GRADUATION DAY 14.10.2012



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Hee. Rasenye dah seminggu meninggalkan blog ni. Ape khabar? Semoga korang sihat-sihat dan semakin comel. hehe Baru-baru ni, 14 Oktober 2012 ni la kan, saya menghadiri majlis Konvokesyen Kolej Poly-Tech MARA Kali ke-29. Saya rasa sangat gembira sebab akhirnya setelah usaha saya selama 3 tahun berbaloi saya menerima Segulung Diploma yang saya idam-idamkan dulu. :')  Kini, saya dah graduate dari DIPLOMA IN MULTIMEDIA. hehe Jom tengok detik detik kami semua bersama :)






























Mama jee Snap dari handycam : 




"Saya nak ucap terima kasih kepada semua kawan-kawan, keluarga dan lecturer-lecturer di KPTM Ipoh yang membantu saya sepanjang saya belajar disitu. Sekarang saya secara rasminya telah "graduate" dalam Diploma in Multimedia :) -14.10.2012, Rafzan Tomomi- ♥"

Special Edit :



Gambar ni sebenarnya saya edit letak gambar saya. ahaha Mase ni saya tak dapat nak join mereka untuk photoshoot. hehehe Rindu la korang lepas ni kan. hehehe :')

Haaa sampai disini saja entri kali ni. Ape-ape pon saya sangat seronok dapat jumpa kawan-kawan, snap gambar, dan macam-macam lagi. :) Jumpa di entri seterusnya okey. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan ni dulu, video parody dari abang-abang saya, "Teman Pengganti". Jangan lupa tengok masa 2:51 ade muka saya. hahahahhaa Enjoy! :)

October 18, 2012
**klik gambar untuk tumbesaran

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pengikut & pembaca :) Hari ini entri pasal PAPARAZZI. eehhee Mase ni tengah bosan dan dapat satu idea. Teringin nak edit letak muka dekat muka artis. hahahahah Hasilnya seperti di atas. macam mana? okey tak? hahahah itu sedutan dari klip video GIRLS' GENERATION - "PAPARAZZI". hahahaa akan datang akan edit banyak lagi. hee Stay tuned. :) hehehe saje je update ni jumpa di entri seterusnya. :) Byebye.

Sebelum "close" jom tengok teaser terbaru dari Abang saya, "Teman Pengganti - A Parody (Close-up Version) 30 sec Teaser" Lagu yang dinyanyikan oleh Black . enjoy!

PAPARAZZI IS EVERYWHERE!

**klik gambar untuk tumbesaran

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pengikut & pembaca :) Hari ini entri pasal PAPARAZZI. eehhee Mase ni tengah bosan dan dapat satu idea. Teringin nak edit letak muka dekat muka artis. hahahahah Hasilnya seperti di atas. macam mana? okey tak? hahahah itu sedutan dari klip video GIRLS' GENERATION - "PAPARAZZI". hahahaa akan datang akan edit banyak lagi. hee Stay tuned. :) hehehe saje je update ni jumpa di entri seterusnya. :) Byebye.

Sebelum "close" jom tengok teaser terbaru dari Abang saya, "Teman Pengganti - A Parody (Close-up Version) 30 sec Teaser" Lagu yang dinyanyikan oleh Black . enjoy!

October 08, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Semua apa khabar? Semoga semua sihatlah ye. hehhe Ade beberapa cerita nak cerita ni : 

Gonna miss you, NISHA!

Sebenarnya tajuk tu takde kene mengena pon, saje je hahaah. Anyway, korang ape khabar? hehe Saje nak update, saya nak bagitahu yang kawan saya ni dah masuk belajar dah. aaa.. Gonna miss kau lah Nisha. hehehe. Nasib sempat jumpa Sabtu lepas tengok wayang hehe... :) Tengok la tu sempat lagi berposing *padahal paksa Rafi tangkap gambar~* Nanti mungkin nak jumpa masa raya haji. :)

Graduasi 10 hari lagi~!

Yup, 10 hari lagi....! Semua dah buat cuma nak carik baju melayu hitam je. Maybe sabtu atau ahad ni jelajah Kuala Lumpur hehhe :) Raptai & Ambil Jubah; 12 Oktober 2012 & Hari graduasi; 14 Oktober! sangat teruja nak jumpa semua kawan-kawan kat KPTM IPOH :)


GIRLS' GENERATION release Album Japanese ke-2!

Ini macam tak perlu tapi nak post jugak! hahaha Kumpulan feveret ramai Girls' Generation akan release album studio jepun ke-2 pada 28 November 2012! memang dah jangka dah ni! yess.. Saya pasti mendapatkannya :) Sebelum tu, single jepun ke-6, "FLOWER POWER" akan release pada 14 November 2012! can't wait!!!! :P

haaa sampai disini saja dulu hari ni. jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & Byebye!! :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari AKB48 - HEAVY ROTATION! hehhehe enjoy!



HEAVY ROTATION


Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Semua apa khabar? Semoga semua sihatlah ye. hehhe Ade beberapa cerita nak cerita ni : 

Gonna miss you, NISHA!

Sebenarnya tajuk tu takde kene mengena pon, saje je hahaah. Anyway, korang ape khabar? hehe Saje nak update, saya nak bagitahu yang kawan saya ni dah masuk belajar dah. aaa.. Gonna miss kau lah Nisha. hehehe. Nasib sempat jumpa Sabtu lepas tengok wayang hehe... :) Tengok la tu sempat lagi berposing *padahal paksa Rafi tangkap gambar~* Nanti mungkin nak jumpa masa raya haji. :)

Graduasi 10 hari lagi~!

Yup, 10 hari lagi....! Semua dah buat cuma nak carik baju melayu hitam je. Maybe sabtu atau ahad ni jelajah Kuala Lumpur hehhe :) Raptai & Ambil Jubah; 12 Oktober 2012 & Hari graduasi; 14 Oktober! sangat teruja nak jumpa semua kawan-kawan kat KPTM IPOH :)


GIRLS' GENERATION release Album Japanese ke-2!

Ini macam tak perlu tapi nak post jugak! hahaha Kumpulan feveret ramai Girls' Generation akan release album studio jepun ke-2 pada 28 November 2012! memang dah jangka dah ni! yess.. Saya pasti mendapatkannya :) Sebelum tu, single jepun ke-6, "FLOWER POWER" akan release pada 14 November 2012! can't wait!!!! :P

haaa sampai disini saja dulu hari ni. jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & Byebye!! :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari AKB48 - HEAVY ROTATION! hehhehe enjoy!



October 03, 2012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca & pengikut blog saya. Hari ini sudah masuk 1 Oktober 2012. Haa dah masuk bulan ke-10 dah dalam tahun 2012 ni. Azam korang yang lelepas tu macam mane? Tercapai? hehehe :)



GRADUASI ~14.10.2012~

Saya nak bagitahu yang saya akan graduasi pada 14 Oktober 2012. Saya dah ada Diploma in Multimedia yang saya idam-idamkan selama ini. Segala susah payah akhirnya berbaloi jugak hehehe. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kepada keluarga, kawan-kawan dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh yang baanyak sangat membantu. :') Sayang semua. muah~~ :*

TEMA BLOG BERTUKAR!

Apa 01.10.2012 tu? haaa ini lah dia. Tema Blog yang baru je saya buat. Hee Macam mana okey tak? Tema dia "Graduation tapi mesti kene comel" tu yang ada 1.2.3 dengan Arnab bagai tu ahhahhaa Harap korang semua suka okey. :) haaa 

Yang mana belum follow tu, tinggalkan link blog korang kat Shoutbox kat tepi ni. Tapi korang follow lah saya dulu tau :) hehehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jangan lupa follow tau! ehehhe Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan J-pop, AKB48 - GIVE ME FIVE, lagu sempena graduasi heehehhe :) enjoy. 





ROAD TO GRADUATION ~14.10.2012~


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca & pengikut blog saya. Hari ini sudah masuk 1 Oktober 2012. Haa dah masuk bulan ke-10 dah dalam tahun 2012 ni. Azam korang yang lelepas tu macam mane? Tercapai? hehehe :)



GRADUASI ~14.10.2012~

Saya nak bagitahu yang saya akan graduasi pada 14 Oktober 2012. Saya dah ada Diploma in Multimedia yang saya idam-idamkan selama ini. Segala susah payah akhirnya berbaloi jugak hehehe. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kepada keluarga, kawan-kawan dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh yang baanyak sangat membantu. :') Sayang semua. muah~~ :*

TEMA BLOG BERTUKAR!

Apa 01.10.2012 tu? haaa ini lah dia. Tema Blog yang baru je saya buat. Hee Macam mana okey tak? Tema dia "Graduation tapi mesti kene comel" tu yang ada 1.2.3 dengan Arnab bagai tu ahhahhaa Harap korang semua suka okey. :) haaa 

Yang mana belum follow tu, tinggalkan link blog korang kat Shoutbox kat tepi ni. Tapi korang follow lah saya dulu tau :) hehehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jangan lupa follow tau! ehehhe Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan J-pop, AKB48 - GIVE ME FIVE, lagu sempena graduasi heehehhe :) enjoy. 





October 01, 2012