SOMETHING HAPPEN TO ME...

13:06:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog saya ni. Terima kasih sebab masih lagi sudi membaca isi-isi dalam blog ni. Rasenye dah beberapa hari dah tak post kat blog ni. Bagi mengelakkan banyak keusangan, saya pun update sikit okey. hehe.

Something happen to me...

Sekarang ni, ade sesuatu yang terjadi kat saya. Hmm... Cinta? tidak! Kerja? tidak! Keluarga? tidak! Sebenarnya berat badan saya semakin naik. Hahaha... Mungkin bukan sesuatu yang baru bagi saya tapi sejak bekerja ni berat badan makin naik. Risau? risau lah jugak kan. hehe. Setakat ni memang takde langkah-langkah bagai untuk kurangkan berat badan. hehe Tapi adelah nak kurangkan lemak tu, minum air Sunkist yang masam tu tanpa gula. hehe Tu je la kot. InsyaAllah nanti ade lah caranya hehe.

Demam + Ulser + Selsema + Batuk = Desersematuk?

Ape lah Desersematuk tu kan? ahhaha Actually dah 3 hari demam dan hari ni Alhamdulillah pulih sikit la. Atas nasihat dan bantuan keluarga dan encik mok. hehe Terima kasih keluarga yang tercinta dan awak encik mok. :) Lepas je rumah terbuka sabtu lepas, kakak saya demam dan diikuti ayah saya. tibe-tibe saya pulak kene. hahaha 

Okeylah sampai disini dulu topik hari ni. Takde bende yang berlaku sangat pon. Gambar diatas tu saja nak tunjuk betapa gembiranya hidup ini hahaha Semoga korang semua jagalah kesihatan ye, dengar cakap mak ayah dan sentiasa berdoa kepada Allah S.W.T :). Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye

Sebelum korang 'close' blog ni, jom la layan dulu klip video dari kumpulan j-pop C-ute, "Aitai Aitai Aitai na" yang baru je release singlenye minggu ni. So enjoy okey. :)


4 comments:

  1. Biaselah badan naik, bulan raye...

    ReplyDelete
  2. Rniz : oh ye laa.. lupa pulak raye aaha :p

    ReplyDelete
  3. mr. kerepek : waaa.... banyaknye naik hehehe semoga cepat turunkan ye hehe

    ReplyDelete