SEREMBAN : 8 & 9 SEPTEMBER 2012

10:38:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog saya ni. hehe Waahh dah lama tak udpate ni. Dulu banyak jugaklah update. Sekarang macam malas pulak nak update. tak boleh jadik ni! haha Baru baru ni saya ke rumah Ara Kimora dekat Seremban. hehe Super excited okey nak ke sana. ye lah dah lama tak jumpa Ara. hee

8 September 2012 (Sabtu)




Saya dan Ein bertolak dari KL pukul 5 petang macam tu dan sampai kat Seremban pukul 7 suku macam tu. Alhamdulillah sampai jugak. Dapat kenal dengan keluarga dan sedara-mara Ara. hehe Seronok :) Malam tu saya banyak makan Sate & makan cocktail hheheh Sedappp.. Nak lagik!!! hahahaa :) Saya bermalam kat rumah Ara.

9 September 2012 (Ahad)


Rasa macam sekejap je dah Ahad. Pagi tu lepas sarapan kami terus pergi Air Terjun Ulu Bendul. Hee Mandi sungai yeayyy terima kasih Mama Jee & Ara bawak kami ke sana. Banyak yang kitorang bualkan, gossip-gossip hehehe Teringat kat semua kawan-kawan kat Ipoh. Rindu ohh.. kan best kalau semua ada. :) hehe. Rase sekejap sangat dekat rumah Ara. Terima kasih Mama Jee sekeluarga sudi bagi kami tinggal sehari hehe. InsyaAllah nanti kami datang lagi. hehehe :)


Begitu lah kisahnyaaa.. hehe Okeylah ade banyak kerja nak buat. Time to go! hehe Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" marilah layan klip video yang dah lama nak promote tapi baru sekarang boleh promote. Parody dari abang saya sendiri lagu KOSONG dari Najwa Latiff. Enjoy!! :)


0 comments: