recent posts

Header [September Edition]


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada semua followers & readers. Apa khabar? Dah seminggu tak update blog. hee beri laluan kepada anda vote untuk blog header saya ni. Keputusan kali ni mengecewakan. Tapi saya sangat-sangat berterima kasih kat sesiapa yang like secara ikhlas mahupun tak sengaja. hee.. Hasilnya ramai yang memilih Type-3 dengan undian 17. Type-1 telah menerima undian sebanyak 14 dan Type-2 telah menerima undian sebanyak 7. Terima kasih pada yang komen, like :) hehe Okeylah sampai disini dulu entri ini. Sila tinggalkan link blog anda untuk di follow tapi sebelum tu sila follow saya okey. Assalamualaikum & Bye Bye.

Header [September Edition] Header [September Edition] Reviewed by Rafzan Tomomi on 9/03/2012 09:02:00 am Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.