BERJAYA TIMES SQUARE THEME PARK 15.09.2012

16:51:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Selamat sejahtera kepada semua pembaca & pengikut blog yang saya sayangi. Apa khabar? Mesti korang tertunggu-tunggu entri seterusnya dari blog saya ni kan. hahaha :p *perasan jap~* Entri kali ni nak cerita sikit pasal saya pergi ke "Berjaya Times Square Theme Park", Sabtu lepas hehe Sangat seronok okey. Tapi pening-pening sikit. Banyak permainkan pusing-pusing. hehe Untuk informasi harga sila klik link ini. Harganya berbaloi kalau korang main semuatapi saya tak main semua sebab tak larat hahaha. 

Keseronokan Sehingga Rasa Nak Muntah!


 

 

permainan kat GALAXY STATION.

Yup, memang seronok sampai rasa nak muntah hahaha Sangat mengujakan. Sebab tak bersedia nak main semua lagi. Rasa macam teruja mula-mula. Ada 2 bahagian; Tingkat 5 bahagian "GALAXY STATION" (lebih pada permainan ekstrem) dan tingkat 7 bahagian "FANTASY GARDEN" (lebih pada permainan kanak-kanak). Untuk info lebih lanjut, klik link ini.

Pertama sekali, kami (3 beradik) main  SPINNING ORBIT. Mula-mula rase takut jugak, ingat macam Solero kat Genting tu, hahaha rupenye pusing-pusing je. Sangat comel hahahaa :p Lepas turun rasa pening sikit. hahaha  Lepas tu main SPACE ATTACK. Yang ni buat saya sangat takut sebab rase macam melambong-lambong. Pening kepala. Asyik jerit je sampai tak larat hahahhaa... Sampai terdiam dibuatnya. Rase macam dah terbang ke udara hahaha dan permainan ekstrem terakhir kami main (sebab dah tak larat dah. haha) ialah DNA MIXER. Mainan ni buat korang rase sangat-sangat pening. sangat sangat sangat pening. Mula-mula takut jugak tapi saje mencuba. Tu diaa... Peninggg ahhahaha lepas je main ni terus stop main hahaha Pening sangat hahaha :P Mase kami datang ni, Roller Coaster ni under construction. so Tak dapat la main. hehee

5-D Games

Ade game 5D jugak kat dalam tu. Game ni tak termasuk dalam pakej so kene lah bayar RM16 ringgit (untuk dewasa). Sama je macam game biase cuma dia dalam 3-D dan korang rase macam ade dalam kapal tu. hahaha Juga memeningkan @.@ . :P

Haunted Journey

Kami merehatkan kepala-kepala kami yang masih lagi pening. haha Sebab ade lagi tak pergi Haunted Journey. Haunted Journey ni takde dalam pakej tu, so kene bayar RM9. Sedikit mengecewakan but sekadar berseronok boleh la. heheh ade hantu kat kerusi tetibe. "WAAAA!" aahhahaha takuttt... terkejuttt hhaha :P 

Sangat seronok jugak lah main kat situ. Walaupun nak pergi Genting tak jadi. hahaha Anyway, korang datang la sini untuk melepaskan stress sangat sesuai hahahaa... Okeylah sampai disini dulu. Kita Jumpa di Entri seterusnya. Assalamualaikum & Byebye :)

Sebelum 'close' ini blog mari layan lagu dari kumpulan GIRLS' GENERATION - Oh! yang akan direleasekan minggu depan 26.09.2012. hehe :)

0 comments: