• Vote For My Blog Header! [September Edition]


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua followers & readers. Ape khabar? Wahh dah lama rasenye tak update blog. :) Macam mana raya korang? Best ke tak? Kalau ade open house tu ajak-ajak la ye. hehehe *gurau~~* Nampak undian untuk header September dah tiba! yeayyy Selamat mengundi semua. Jom pilih feveret korang : 



    Type-1


    Type-2


    Type-3

    Sila ringankan jari jemari anda untuk meninggalkan JAWAPAN di ruangan komen atau kalau korang malas nak komen . Leceh kene log in bagai korang boleh vote dekat FB Page "Rafzan Tomomi Story" atau Twitter saya. Undian anda amatlah saya hargai. Korang boleh undi sehari sekali je. Tak kesah. :) Harap reramai okey yang ambil bahagian. Kalau korang nak follow blog saya amatlah di alu-alukan. Saya akan follow korang balik sama ada cepat atau lambat :)

    Masa undian bermula dari 28 Ogos 2012, 00:00 a.m sehingga 02.09.2012, 23.59 p.m waktu Malaysia. 

    Undian adalah free of charge! hahaha Okeylah sampai disini dulu. Vote jangan tak vote okey. :) Assalamualaikum & Bye Bye. :)
  • You might also like

    9 comments:

    1. type 1. nmpk simple. steadyy cool. :)

      ReplyDelete
    2. @Re'an Raihan

      wahh first comment. terima kasih. hehe :)

      ReplyDelete
    3. type 1..plezzzz...smart simple...jgn amik type lain ok...hahah

      ReplyDelete
    4. @paan kowt

      haha.. insyaAllah kita tunggu result nanti okey. hehe anyway, thanks :)

      ReplyDelete
    5. Wah!!! mantap-mantap semua design header awak ni...saya pulak belum buat lagi...sabar nanti kalau dah ada saya letak dalam www.hegelatan.blogspot.com (^^)

      ReplyDelete