Vote For My Blog Header! [September Edition]

00:00:00 Rafzan Tomomi 9 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua followers & readers. Ape khabar? Wahh dah lama rasenye tak update blog. :) Macam mana raya korang? Best ke tak? Kalau ade open house tu ajak-ajak la ye. hehehe *gurau~~* Nampak undian untuk header September dah tiba! yeayyy Selamat mengundi semua. Jom pilih feveret korang : 



Type-1


Type-2


Type-3

Sila ringankan jari jemari anda untuk meninggalkan JAWAPAN di ruangan komen atau kalau korang malas nak komen . Leceh kene log in bagai korang boleh vote dekat FB Page "Rafzan Tomomi Story" atau Twitter saya. Undian anda amatlah saya hargai. Korang boleh undi sehari sekali je. Tak kesah. :) Harap reramai okey yang ambil bahagian. Kalau korang nak follow blog saya amatlah di alu-alukan. Saya akan follow korang balik sama ada cepat atau lambat :)

Masa undian bermula dari 28 Ogos 2012, 00:00 a.m sehingga 02.09.2012, 23.59 p.m waktu Malaysia. 

Undian adalah free of charge! hahaha Okeylah sampai disini dulu. Vote jangan tak vote okey. :) Assalamualaikum & Bye Bye. :)

9 comments:

  1. type 1. nmpk simple. steadyy cool. :)

    ReplyDelete
  2. @Re'an Raihan

    wahh first comment. terima kasih. hehe :)

    ReplyDelete
  3. type 1..plezzzz...smart simple...jgn amik type lain ok...hahah

    ReplyDelete
  4. @paan kowt

    haha.. insyaAllah kita tunggu result nanti okey. hehe anyway, thanks :)

    ReplyDelete
  5. Wah!!! mantap-mantap semua design header awak ni...saya pulak belum buat lagi...sabar nanti kalau dah ada saya letak dalam www.hegelatan.blogspot.com (^^)

    ReplyDelete